Witam otóż mam taki problem że ciężko jest mi połaczyc trening przedramienia i brzucha . Przedramie cwiczyc 2 razy w tygodniu a brzuch na koncu kazdego treningu i tu pytanie czy to nie jest zabardzo zajazdowe jezeli w poniedzialek mam klate + triceps + przedramie + brzuch w srode biceps + plecy + przedramie + brzuch a w piatek nogi + barki + łydki + brzuch
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po co drugi temat - zbędny wystarczyło wypełnić i wkleić .
"Wyniki w podstawowych ćwiczeniach [kg] (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): wyciskanie 82 kg "
Tu nie chodzi o max , a jedynie o obciążenie robocze
przysiad - ?
martwy - ?
wyciskanie - ?
"Staż treningowy na siłowni: ponad rok "
z czego startowałeś ? jak trenowałeś ?
Drogi kolego SPLIT to podział twój podział jest beznadziejny , jedyny sensowny podział 3 DNIOWY to push/pull/leg , ogółem jeśli split to raczej 4 dni treningowe .
"Wyniki w podstawowych ćwiczeniach [kg] (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): wyciskanie 82 kg "
Tu nie chodzi o max , a jedynie o obciążenie robocze
przysiad - ?
martwy - ?
wyciskanie - ?
"Staż treningowy na siłowni: ponad rok "
z czego startowałeś ? jak trenowałeś ?
Drogi kolego SPLIT to podział twój podział jest beznadziejny , jedyny sensowny podział 3 DNIOWY to push/pull/leg , ogółem jeśli split to raczej 4 dni treningowe .
...
Napisał(a)
martwy 40 , przysiad 60 , wyciskanie 40 , cos takiego mialem 2 miesiace temu bo przerwe mialem , dopiero teraz wrocilem po wstepnym treningu na 3 dniowy ,
rozne treningi mialem , podobne co pisalem wyzej , 10x10 , fbw
moze lepszym rozwiazaniem bylo by trenowac brzuch w dni nietreningowe
rozne treningi mialem , podobne co pisalem wyzej , 10x10 , fbw
moze lepszym rozwiazaniem bylo by trenowac brzuch w dni nietreningowe
...
Napisał(a)
FBW to nie trening obwodowy , wyniki świadczą że brak ci podstaw .
według mnie najlepszym rozwiązaniem była by praca na programie całościowym , przynajmniej żeby maszynę rozpędzić .
według mnie najlepszym rozwiązaniem była by praca na programie całościowym , przynajmniej żeby maszynę rozpędzić .
...
Napisał(a)
fbw robilem na poczatku , obwodowy robilem nie dawno, martwy ciag szczerze to olałem to cwiczenie bo go nie lubie , maszyna ruszyła ;D
mam jeszcze jedno pytanie jak mam trening na klatke skos gora, plasko ,skos dol i rozpietki , a chcialbym w treningu klatki robic pompki na poreczach to powinienem wyrzucic rozpietki i w miejsce rozpietek robic na poreczach ?
mam jeszcze jedno pytanie jak mam trening na klatke skos gora, plasko ,skos dol i rozpietki , a chcialbym w treningu klatki robic pompki na poreczach to powinienem wyrzucic rozpietki i w miejsce rozpietek robic na poreczach ?
...
Napisał(a)
"Drogi kolego SPLIT to podział twój podział jest beznadziejny , jedyny sensowny podział 3 DNIOWY to push/pull/leg , ogółem jeśli split to raczej 4 dni treningowe . "
tu ci napisałeś to samo - czytaj uważnie .
"moze lepszym rozwiazaniem bylo by trenowac brzuch w dni nietreningowe "
brzuch pracuję przy ćwiczenia złożonych , to stabilizator ciała , wizualność zależy od poziomu tkanki tłuszczowej , proste ćwiczenia gdzie używasz dodatkowego obciążenia i bezsensu trenować brzuch w dni nie treningowe .
tu ci napisałeś to samo - czytaj uważnie .
"moze lepszym rozwiazaniem bylo by trenowac brzuch w dni nietreningowe "
brzuch pracuję przy ćwiczenia złożonych , to stabilizator ciała , wizualność zależy od poziomu tkanki tłuszczowej , proste ćwiczenia gdzie używasz dodatkowego obciążenia i bezsensu trenować brzuch w dni nie treningowe .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!