paca
...
Napisał(a)
Mam pytanko jetsem podczas cyklu omki!!juz przed zaczelo mnie bolec serce a teraz lewa strona mi drentwieje ekg mam dobre cisnienie tez !!czy to zwykla schiza?co moze mi sie stac brac dalej??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pacus teraz to sie trzeba zdrowo nagimnastykować żeby dostać skierowanie nawet na podstawówkę . Te geje z NFZ wprowadziły takie zasady że Lekarz za wszelka cenę nie chce wypisywac badań . Takie życie w tym po-kur-pie-je.. kraju . Natomist badania pod tym kontem to już zdecydowanie specjalistyka i tu tylko cie leczy lekarz specjalista . Czyli najpierw LKPK .
...
Napisał(a)
Przerwac cykl zrobic echo serca oraz udac sie do kardiologa.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Dokładnie mi na ekg tez nic nie wyszło wszysto było git, jednak na echu serce wyszły pewne sprawy.....
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Czy pomoze to nie wiadomo ale postawi diagnoze i wtedy wszystko sie wyjasni.
...
Napisał(a)
a dlugo takie badania trwaja bede musiaj lezecz w szpitalu>??i czy zwykly lekarz skieruje mnie na to???
paca
...
Napisał(a)
Problemy z sercem zawsze są poważne!!! nie lekceważ tego tylko zapychaj do kardiologa. Pozdro
...
Napisał(a)
ide juz jutro do lekarza ale czy da mi skierowanie na na konkretne badania a nie na ekg tylko
paca
...
Napisał(a)
Mi sie wydaje ze umre na zawał.... tak miedzy nami.
...
Napisał(a)
Marcel a co Ci te tetnice "zawali" przy tak dobrej dietce jaka masz ? 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!