Witam mam 16 lat. trnenowałem kick boxing ale przestałem po roku przygody. Teraz chodze na siłownie i chciałbym zapisac sie na Ju Jitsu. I właśnie do tego mam pytanie czy to mnie dobrze przygotuje do walki lub samoobrony na ulicy?!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chodzi ci o Brazylijskie? Jeśli tak to jest to bardzo dobry pomysł. Pozwoli Ci uzupełnić stójkę o parter dzięki czemu będziesz w miare kompletnym fighterem.
...
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Wiesz doszedłem do wniosku że jeżeli mamy z FOD wyprowadzić ten dział na prostą to trzeba umożliwić ludziom wypowiadanie się. W sumie na każde pytanie odpowiedź już tu padła.
...
Napisał(a)
Racja.
Trzeba zrobić regulamin działu, w którym będzie wzmianka o używaniu wyszukiwarki
Trzeba zrobić regulamin działu, w którym będzie wzmianka o używaniu wyszukiwarki

...
Napisał(a)
zalezy jakie Jiu Jitsu bo jezeli Brazylijskie to dobrze juz jest taki temat ze wiekszosc walk na ulicy konczy sie na glebie
Kazdy umie zadac cepa ale nie kazdy umie sie obronic przed rzutem czy wejsciem w nogi
Kazdy umie zadac cepa ale nie kazdy umie sie obronic przed rzutem czy wejsciem w nogi
"I promise one thing, lots of violence." - Wanderlei Silva
Doradca w dziale Scena MMA i K-1
Autor www.fight24.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Szybkość i siła Co i Jak ćwiczyć aBy być szybkim?
Następny temat