...
Napisał(a)
To się tak nie zajeżdzaj. Rób tak jak ci każdy tutaj radzi dobrze się odzywiaj, kup sobie suple i zmień plan treningowy. Poszukaj tego wszystkiego w odpowiednich postach w wyszukiwarce. Dla pocieszenia mogę ci powiedzeć, że podczas mojego pierwszego roku na siłce na suplach i dobrym odżywianiu siła poszła mi do góry lekko ponad 100% i waga o około 10 kg, nie mam tu na myśli tłuszczu 

...
Napisał(a)
dzięki Lukav wiem że na bank nie wezme żadnego koksu a co do odrzywek to może za jakiś miesiąc
...
Napisał(a)
Ja mam Aeroxa przemalowanego na kolor kawasaki NINJA!!:)
ale bez spamu!
Mysle ze 1 miesiac na silowni nic nie wnosi jeszcze sie nawet dobrze nie rozgrzales kolego, nie potrafisz cwiczyc!!wiem po sobie i nawet o tym nie myslalem zeby siegnac po koks bo po co??jak efekty na poczatku przygody z silownia sa jakbys byl na koksie ja w 4 miechy zrobilem 5 cm w lapie!!A pamietaj jezeli teraz zaczniesz koksic bez diety odpowiedniej wiedzy,regeneracji,suplementacji to nic to nieda !! i co walniesz deke jak Ci radza fajnie spuchniesz(choc nie jestem pewien po tym twoim treningu i pewnie o diecie zero pojecia)to i tak ci wszystko spadnie bo nie bedziesz wiedzial co robic po cyklu aby zminimalizowac spadki pomysl najwczesniej o koksie za 2,3 lata jak juz poprobujesz troche suplementow!! Jezeli wybierzesz ta droge wpomnisz moje slowa ****a dobrze mowil,dobrze ze nie bralem ,a jak bedziesz juz bral to bedziesz sobie plul w brode zobaczysz
Pozdrawiam
Dzist
ale bez spamu!
Mysle ze 1 miesiac na silowni nic nie wnosi jeszcze sie nawet dobrze nie rozgrzales kolego, nie potrafisz cwiczyc!!wiem po sobie i nawet o tym nie myslalem zeby siegnac po koks bo po co??jak efekty na poczatku przygody z silownia sa jakbys byl na koksie ja w 4 miechy zrobilem 5 cm w lapie!!A pamietaj jezeli teraz zaczniesz koksic bez diety odpowiedniej wiedzy,regeneracji,suplementacji to nic to nieda !! i co walniesz deke jak Ci radza fajnie spuchniesz(choc nie jestem pewien po tym twoim treningu i pewnie o diecie zero pojecia)to i tak ci wszystko spadnie bo nie bedziesz wiedzial co robic po cyklu aby zminimalizowac spadki pomysl najwczesniej o koksie za 2,3 lata jak juz poprobujesz troche suplementow!! Jezeli wybierzesz ta droge wpomnisz moje slowa ****a dobrze mowil,dobrze ze nie bralem ,a jak bedziesz juz bral to bedziesz sobie plul w brode zobaczysz
Pozdrawiam
Dzist
...
Napisał(a)
e-lite ma racje qup se gainerka potem kreatynka i jazda =D
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
ok dzieki chłopaki za porady a jak by któs mi pomógł zrobić jakis nowy plan treningu proźba
...
Napisał(a)
Ułóz sobie HST wejdz w dzial alternatywna droga i poczytaj posty podwieszone.
Bardzo latwo ulozyc ten plan i efekty sa naprawde swietne
Bardzo latwo ulozyc ten plan i efekty sa naprawde swietne

Familly Mafiozas...
...
Napisał(a)
nie ten dzial ziomus...
ejj psst pisze sie prośba
ejj psst pisze sie prośba

wydymac caly swiat
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!