Szacuny
21
Napisanych postów
2803
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18927
i*****. nikt nie neguje własnego podejścia do treningu. Nie nie jest powiedziane że każdy musi trzymać sie zasasd bo każdy ma swoje priorytety i zna swój organizm na tyle że wie kiedy nalezy tyrać a kiedy przystopowac, wie kiedy przegiął z żarciem a kiedy musi coś zjeść bo padnie.
ale to co TY napisałeś to *******enie kotka (sory Kootek ) za pomocą młotka..
nie dziw sie że każdy Ci ciśnie i ma z Ciebie polewe. Ja też. elo.
Zmieniony przez - Orson_lol w dniu 2009-07-31 22:28:51
Szacuny
21
Napisanych postów
2803
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18927
oj powiedzonko takie przecież
a jeszcze powyżywam sie na autorze - nawet jak wkleisz swoje fotki i nawet jak bd super to tłumów i tak nie porwiesz bo nie każdy jest cudem genetycznym i dla większości ten trening byłby marnotrastwem czasu. ale zanim te fotki wkleisz to spójrz samokrytycznie na sylwetke i oceń stosunek jej "nienagannosci" do wysiłku jaki w nia włożyłeś bo mmozę sie okazać że zostaniesz zlinczowany.
Szacuny
17
Napisanych postów
912
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10929
Orson_lol w 100% sie z toba zgadzam.. a do autora nienaganna sylwetka 40kg dziennie na rowerze silownia 300km na basenie i jescze napewno mieszkasz w wieżowcu i wchodzisz na 10 pietro zamiast jechac windą ? prosze cie hahah jestes smieszny
Szacuny
1
Napisanych postów
395
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2210
Nie ma sensu tak ostro najeżdżac, bo to troszke wyglada jak byscie zazdroscili choc tak nie jest :) po prostu poczekajmy na zdjecia sprzed i po :P no i dowiem sie w koncu jak wyglada wzorcowa nienaganna sylwetka i do czego mam dązyc ;)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cierpliwosci :) w koncu znalezienie czegos w necie co nie wzbudzi naszych podejrzen zajmuje troche czasu. Tylko trzeba pamietac zeby wykasowac napis sympatia.pl z fotki LOL
A tak na powaznie jesli to prawda ze tak cwiczyl to ja chyle czola przed gosciem bo musi miec wydolniejszy organizm niz wiekszosc zawodowych triatlonistow :)