1. Jaka oliwa z oliwek ?
2. Jakie najlepsze warzywo np. do sałatki ( makaron + pierś z kurczaka w kostkach ). - myślałem o marchewce.
3.Czy makaron świdry albo rurki może być ? Czytając na opakowaniu np. takie świderki mają w 100g 74.9 Węglowodanów a więc dlaczego zły makaron ?
4.Jaki chleb ? jedni mówią , że razowy drudzy , że zwykły a więc już głupi jestem.
5.Czy ryż biały i brązowy różni się w smaku i cenie ?
6.Surówka z pekinki do piersi z kurczaka może być ?
7.Jaki tuńczyk w oleju czy w wodzie ?
8.Jako , że nie dam rady zjeść 3 razy dziennie piersi z kurczaka muszę na posiłek o 12.30 zjeść serek wiejski.
Wiecie dlaczego zakładam taki temat i chcę szczegółowych odpowiedzi ? Bo co zakładam na jakimś forum temat to jeden fachowiec mówi wy*** chleb razowy a daj pszenny a drugi znów inaczej. Jeden mówi , że serek wiejski jest do bani zaś drugi mówi , że ok. Na 1000% nie zamienię serka na pierś dlatego nie układajcie mi diety.Chcę abyście odp mi na zadane pytania.
Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.