...
Napisał(a)
to zalzy od wielu czynnikow m.in. blonnik, tluszcze, rodzaj pozywienia
...
Napisał(a)
no jak u niektórych widać, nie ma maksymalnej przyswajalności cukrów, czy tłuszczy na godzinę. gdyby było coś takiego, to połowa amerykanów by nie wyglądała jak, nie przymierzając kaszaloty, tylko spędzała 90% życia w toalecie.
a z białkiem - niektórzy twierdzą, że 35-40 na 3 godziny, niektórzy podają 50, ale dużo tutaj zależy od rodzaju białka (np. z białego sera się będzie dłużej wchłaniało niż z ryby), tzw. cech osobniczych (czyli każdy ma trochę inaczej), i zapewne wielu innych rzeczy.
a z białkiem - niektórzy twierdzą, że 35-40 na 3 godziny, niektórzy podają 50, ale dużo tutaj zależy od rodzaju białka (np. z białego sera się będzie dłużej wchłaniało niż z ryby), tzw. cech osobniczych (czyli każdy ma trochę inaczej), i zapewne wielu innych rzeczy.
...
Napisał(a)
Odkopałeś post sprzed 5 lat, żeby napisać to samo co poprzednicy ?? Brawo za popis inteligencji.
...
Napisał(a)
ale użytkownik jest nowy, można wybaczyć
nawet można dać + za używanie wyszukiwarki
nawet można dać + za używanie wyszukiwarki
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Polecane artykuły