SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tanie i Smaczne Białko: VitaFit

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 71235

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Bull Administrator
Ekspert
Szacuny 920 Napisanych postów 55283 Wiek 50 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 336128
na siadanie to ja tradycyjnie
jajecznice z 4-5jaj na salami

lub omlet z 4 jaj z zółtym serem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1792 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8455
musze spróbowac tego biała

bigger stronger faster/ ON.
(proszę)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Białko do pieczenia wypuścił albo Universal albo Ultimate, tylko też nie mogę sobie przypomnieć, ani znaleźć...

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 230 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2108
ja juz zamowilem 7 torebek po 750 gram jutro mysle ze beda juz od sfd :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
kupiłem

jestem pozywtywnie zaskoczony smakiem (wanilia) i co ciekawe - rozpuszczalnoscią (a tu msylałem, ze bedzie kiepsko),

truskawki nie próbowałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
ja pamiętam ze ktoś uzasadniał że zachodzą jedynie zmiany w białku na poziomie łańcuchowym...ile w tym prawdy - nie wiem... sam jak piekę ciastka/batoniki białkowe uzywam proch... bo co to się różni od pieczenia kuraka??
z
znawca nie jestem, to ino moje personal sugestion... zdrowia trzeźwym!!

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
akurat niektóe frakcje serwatkowe są godne tego by ich nie niszczyc (a zanikają w ywzszych temperaturach).

DLatego tak populatne sa bialka serwatkowe powstające w niskich temperaturach (CFM), a izolaty powstające w wyniku wymiany jonowej - uznawane są za gorsze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
faf więc wysoka temp (powiedzmy 180) może "niszczyćc" te frakcje?
i dalej... czy to jest właśnie niszczenie czy przemiana na gorzej przyswajalne?
szczerze mówiąc nie mam jak tego sam się dowiedzieć więc może rozwiniesz dyskusje... i wyjaśnisz czy te same frakcje w wpc (jak vitafit) występują?
pokrewny temat
http://www.K**.pl/podgrzane-mleko-a-wpc-68555.html

Zmieniony przez - dawidowicz w dniu 2009-12-29 02:51:42

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3357 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19536
Właśnie o to chodziło-skoro wytwarzane są w niskiej temperaturze, czy później podgrzewanie im nie szkodzi.

Truskawka-zamów na prawdę warto, najlepszy produkt o tym smaku.

Na stronie Muscular Development-w jednym z filmików wymieniana jest nazwa tego białka do podgrzewania-właśnie zabieram się do przeglądania. Myślę jednak, że to białko to chwyt marketingowy i niczym się nie różni.

Nie znalazłem niestety tego białka-podobno jakieś specjalne do gotowania.

Zmieniony przez - KOTC w dniu 2009-12-29 07:47:39

[][][]--140kg--[][][]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 6776 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50488
Any Whey Optimum panowie. Miałem kiedyś opakowanie.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2009-12-29 08:15:56
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie białko

Następny temat

super whey protein ( precision engineered)

WHEY premium