...
Napisał(a)
Marcin wymiotłeś:) Dzięki Tobie jak jestem w trasie albo nie mam czasu na pożądną szame sięgam do schowka auta albo do plecaka i ju:D zawsze sie denerwoje jak nie moge nic wszamac o wyznaczonej godzinie:) SOG!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
ja zrobiłem tak:)
- 200 gram platkow owsianych
- 100 gram rodzynek
- 50 gram bialka MATRIX
- 10 bialek z jajka
- 500 gram twarogu mielonego chudego
- 30 ml mleka chudego
-100 tabletek mety
PYSZNE TO CIASTO:)
- 200 gram platkow owsianych
- 100 gram rodzynek
- 50 gram bialka MATRIX
- 10 bialek z jajka
- 500 gram twarogu mielonego chudego
- 30 ml mleka chudego
-100 tabletek mety
PYSZNE TO CIASTO:)
...
Napisał(a)
a ja tak:
200gr owsianych
500gr twarogu
10bialek
40gr orzechow wloskich
30gr slonecznika
50gr rodzynek
70g wpc dymatize czekoladowe
70ml mleka
troche kakao i midou
wyszly w miare dobre. ale jescze nie wystygly do konca
200gr owsianych
500gr twarogu
10bialek
40gr orzechow wloskich
30gr slonecznika
50gr rodzynek
70g wpc dymatize czekoladowe
70ml mleka
troche kakao i midou
wyszly w miare dobre. ale jescze nie wystygly do konca
...
Napisał(a)
Ktos juz dawal z zoltkami, bylo czuc tym wiec raczej odradzam
...
Napisał(a)
Ma ktos pojecie czy do tych batonikow moge dac bialko ostrowi?Jak juz pisal delsterydo jest mozliwosc ze bialko zacznie tracic wartosci lub wytwarzac toksyny,temu pytam.
Z gory dzieki za odp.!
Z gory dzieki za odp.!
...
Napisał(a)
tak sie naczytalem,ze dzis wieczor mam z glowy i robie batoniki. Pozdro
Więcej, nie znaczy lepiej...
...
Napisał(a)
A jeszcze trzy pytania.
Może być twaróg mielony półtłusty albo śmietankowy?
I czy mleko może być 2%?
No i koniecznie muszą być rodzynki czy można dać 100 gram więcej więcej owsianych albo 100 gram maki żytniej razowej?
Może być twaróg mielony półtłusty albo śmietankowy?
I czy mleko może być 2%?
No i koniecznie muszą być rodzynki czy można dać 100 gram więcej więcej owsianych albo 100 gram maki żytniej razowej?
...
Napisał(a)
Spróbowałem zrobić te batoniki.
Tylko nie dokładnie według przepisu tylko twaróg dałem półtłusty mielony, i dałem trochę mąki razowej i 2 żółtka.
Wyszedł zakalec.
Co mogło być winą? czy, to, że dałem do brytfanki zwykłej jak zwykłe ciasto a nie na dużą blachę na płasko?
Tylko nie dokładnie według przepisu tylko twaróg dałem półtłusty mielony, i dałem trochę mąki razowej i 2 żółtka.
Wyszedł zakalec.
Co mogło być winą? czy, to, że dałem do brytfanki zwykłej jak zwykłe ciasto a nie na dużą blachę na płasko?
...
Napisał(a)
Może mi ktoś odpowiedzieć? Mam zamiar zrobić niedługo znowu batoniki i chcę, żeby wyszły lux.
Poprzedni temat
dla znudzonych twarogiem :)
Następny temat
OMLET LOW CARB
Polecane artykuły