Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Koles z włoskich jest również wypas tylko jak pisałem wcześniej trzeba na młynek uważać jak się ma jakiś stary bo ciężko się mielą.
...
Napisał(a)
Bubby77 mógłbyś przybliżyć temat z tymi tłuszczami? Które orzechy są w takim razie odpowiednie a które nie? Jakbyś miał jakiś link do artykułu byłbym wdzięczny :)
...
Napisał(a)
meriadoc poczytaj to https://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html a najlepsze będą z orzechów włoskich
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
koles - dodawałem miodu i szczypte soli ;]
meriadoc - masz arta o orzechach:
https://www.sfd.pl/[art]_Orzechy-t437145.html
pzdr. ;]
Zmieniony przez - Jacquess w dniu 2008-11-03 13:36:32
meriadoc - masz arta o orzechach:
https://www.sfd.pl/[art]_Orzechy-t437145.html
pzdr. ;]
Zmieniony przez - Jacquess w dniu 2008-11-03 13:36:32
...
Napisał(a)
Dzięki Jacquess, zaraz przeczytam. A tutaj moja produkcja.
Składniki:
orzechy włoskie 100g
migdały płatki 50g
orzechy laskowe 100g
pestki słonecznika 50g
olej kukurydziany 35g
oliwa z oliwek 25g
miód 10g
razem 370g, w tym:
białko 52g
tłuszcze 234g
węglowodany 28g
...
Napisał(a)
ładne to wam wychodzi muszę przyznać ja miele same włoskie daje trochę oliwy i soli trochę bez miodu również zabija tylko Ciężko jest się od tego odczepić jak się już zacznie jeść
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
na ja jak robiłem to od razu połowe zjadałem ale teraz szybko chowam i stoi czasem nawet przez tydzień
Poprzedni temat
jabłka faszerowane
Następny temat
Cyc z warzywami z ryżem curry - by NTJ
Polecane artykuły