1.Śniadanie 7:30
Placki owsiane studenta (dzięki za przepis ) koło 2/3 porcji
B 19g T 17g W 57g kcal 459
2.Posiłek w szkole ok. 10:40
Chleb żytni razowy 2 kromki
Polędwica sopocka
Masło roślinne
+ warzywa
B 8g T 11g W 37g
3.ok. 14:00-15:00
Tuńczyk w sosie własnym
Oliwa z oliwek
+warzywa
Orzechy włoskie
B 25g T 37g W 1g
4.Przedtreningowy 17:00 - 17:30
Pierś z kurczaka lub z indyka 100g
Kasza gryczana lub ryż brązowy 50g
Oliwa z oliwek
B 28g T 13g W 32g
5.Potreningowy 20:00 - 20:30
Pierś z kurczaka lub indyka 100g
Ryż biały 50g
B 23g T 1g W 38g
6.Posiłek przed snem 22:30
Twaróg 100g
B 19g T 5g W 4g
Ustalone dzienne zapotrzebowanie B 126 T 82 W 168 kcal 1914
Ilość w diecie B 121 T 84 W 168 kcal 1921