Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
427
Witam .
Ostatnio mój znajomy polecił mi smażyć filet z kurczaka na soku z cytryny...
Chciałem zasięgnąć opinii osób zorientowanych w temacie - mianowicie co sądzicie o takim pomyśle i czy smażąc kurczaka na soku z cytryny nie dochodzi do jakichś "tajemniczych" reakcji między jednym a drugim itp...
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
427
tzn. ja już w ten sposób przygotowałem pierś...na patelnie teflonową wycisnąłem ten sok z cytryny i normalnie sie usmażyło....i co najlepsze w smaku jest wyśmienite...taka lekko orientalna nuta smakowa...chodziło mi po prostu o to czy podczas takiego procesu nie zachodzą jakieś reakcje które mogłby by wpłynąć na jakość mięsa