Zapotrzebowanie ok 3500 kcal
Po odjęciu 2800 kcal
białko 2g/kg
tłuszcze 1,5g/kg
węgle 0,5g/kg
Posiłek 1
Jogurt naturalny 2% 200g
otręby pszenne 20g
WPC 40g
Orzechy włoskie 20g
Oliwa z oliwek 20g
Omega-3 6 kaps
B 51/T 40/WW 19
Posiłek 2
Jajka (60g) 3szt
Białka jaj 150g
Olej lniany 20g
Marchew 150g
WPC 10g
Omega-3 6 kaps
B 52/T 37/WW 6
Posiłek 3
Indyk pierś 250g
Szpinak 200g
Olej lniany20g
Oliwa z oliwek 20g
B 53/T 41/WW 1
Posiłek 4
Mintaj 250g (zamiennie Panga)
sórówka 200g
Oliwa z oliwek 20g
Pestki dyni 50g
B 51/T 38/WW 5
Godzinę przed treningiem Carbo 50g
Trening
Posiłek 5
Twaróg chudy 250g (zamiennie Tuńczyk)
Oliwa z oliwek 20g
Por 100g
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 22
Waga: 125
Wzrost: 181
Obwód klatki: 133
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 132
Obwód uda: 81
Obwód łydki: 48
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 38
Aktywność w ciągu dnia: praca na nogach 8-10 godzin dziennie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3xtyg
Odżywianie: zacząłem zbilansowaną ale krótko ją prowadziłem a ostatnio uważam na to co jem ale nie do końca
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia 3xtyg ok 120 min
basen 2x tyg 60 min
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: l-karnityna, cla, hmb, tfb, tse
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: kopenhaska