1)Jaka jest definicja(czyt. co to jest) chleba:
a)pełnoziarnistego
b)razowego
c)graham
2)Ktory z nich jest najlepszy (niechodzi mi o smak, ale ogólnie), i dlaczego?
3)Który ma najwięcej ww złożonych?
4)Co myślicie na temat chleba pełnoziarnistego Kołodziej
5)Jaki chleb kupujecie najchętniej (teraz jest wiele wałków z barwieniem karmelem itp.
----------------------------
6)Czy wszystkie tabele podaja wartości odzywcze w suchej masie produktu?
7) czy jak na serku wiejskim pisze ze ma w 100g produktu 11g białka to znaczy że to wcale nie jest w suchej masie tylko poprostu w tym "rozwodnioym" serku:
8) Jeżeli odpowiedz na pyt 6 brzmi TAK to czy znacie jakieś tabele które podaja wartości odżywcze w PRODUKTACH a nie w ich suchej masie ?
Zmieniony przez - rysh w dniu 2005-09-07 23:23:40
.:Żryj i daj żryć! :.