SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta na masę do oceny [60,5kg]

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 804

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

27

Płeć

M

Cel

Masa

Waga

60,5

Wzrost

174

Poziom bf (zdjęcie poglądowe)

Na zdjęciu

Aktywność w ciągu dnia (cały tydzień): (praca/uczelnia/zajęcia domowe? O której trenuję, wstaję, kładę się spać? O której mam przerwy w pracy?)

Praca siedząca, wstaję o 06:15, kładę się spać o ~24:00, trening planowany na godz. 19:00 2x w tygodniu, praca zdalna więc nie ma problemu z przerwami.

Uprawiane sporty, częstość i intensywność treningów, staż treningowy, sprzęt którym dysponuję (wyposażenie siłowni)

Nie uprawiam żadnego sportu. Planuje ćwiczyć w domowej siłowni ćwiczenia z trójboju. Sprzęt: gryf prosty + obciążenia + ławeczka + stojaki + drążek do ściany.

Stosowane wcześniej diety, ich wpływ na sylwetkę, obecne odżywianie

Brak wcześniejszych diet. Obecne odżywianie bardzo zaburzone: nieregularne posiłki, dużo słodyczy i słodkich napojów.

Stan zdrowia (preferowane badania lekarskie)

Dobry, wyniki pozytywne

Stosowana lub planowana suplementacja

Pod znakiem zapytania, pytania w poście
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6278 Napisanych postów 76084 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755107
Jak długo spożywałeś te 1800 kalorii? Jeżeli był to dłuższy okres, to rzeczywiście ciężko dla układu trawiennego może być wejść od raz na 2700 kalorii. Tak samo z poziomem apetytu. Oczywiście każdy jest inny, więc warto zwrócić na to uwagę.

Jeżeli chodzi o kolację, to nie ma potrzeby jedzenia ciągle twarogu i odżywki białkowej w postaci kazeiny. W 56m czasie możesz zjeść każde inne źródła składników odżywczych. Najlepiej te, na które masz akurat ochotę, a nie zmuszać się do jedynie dwóch źródeł białka.
1

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wybór celu treningowego

Następny temat

Kleik ryżowy - przygotowanie

WHEY premium