PumpIron
Jak robisz serca ? Wyglądają apetycznie .
Serducha robię ze zmodyfikowanego przepisu "Ketokocura"
Serca tnę na cztery części i na smalcu smażę na patelni. Gdy puszczą wodę zmniejszam ogień i przykrywam pokrywką. Dusze je około 50-60min. Co jakiś czas sprawdzam czy jest jeszcze woda, jak nie ma to dolewam.
W międzyczasie na drugiej patelni smażę pociętą w drobną kostkę cebule, następnie dodaję posiekany czosnek, pokrojone pieczarki i pomidory w oleju. Doprawiam to solą, pieprzem i sporą ilością słodkiej papryki. Gdy woda z pieczarek odparuje dolewam śmietanę 30%. W ostatnim kroku przelewam sos do serc i ewentualnie redukuję żeby miał odpowiednią konsystencję.
Postaram się częściej wrzucać fotki, a jak będą zainteresowani to mogę podać przepis i makro.
PumpIron
Jakie okno stosujesz i o jakich porach trenujesz ?
Od sierpnia mam
deload żywieniowy. Praktycznie jem na oko. Patrząc po celach i wadze wychodzi mi to całkiem nieźle. Jestem na małym plusie. Okno zaczynam po pracy około 16:30, a zamykam jak najwcześniej 19:30-20:00 czasami trochę później w zależności jak się dzień ułoży.
Trenuję cztery razy w tygodniu: wtorek,środa, sobota, niedziela. W środku tygodnia trening zaczynam pomiędzy 17-18, a w weekend zazwyczaj ćwiczę rano około 8. W weekendy nie trzymam IF, zawsze coś wpadnie po treningu.