...
Napisał(a)
Też lubię(iłem) coś słodkiego do kawy. Niestety, keto.. Jednak czasem przy kawie czytam sobie ten przepis. https://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia/Trufle_proteinowe_FIT_-a2585.html :) Ktoś ma pomysł, czym niskowęglowym te cholerne daktyle zastąpić? :)
...
Napisał(a)
spróbuj daktyle zastapić rozkruszonymi migdalami z masłem i odzywka białkową, lub serek mascarpone zamiast masła
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-10-21 14:59:43
Zmieniony przez - Lucyna86 w dniu 2018-10-21 14:59:43
...
Napisał(a)
Mi cukru brakuje strasznie, a wydawało mi się ze wcale tak dużo go nie jadłam. A tu proszę, ciasteczko do kawy, czekolada na rozruch. Ostatnio testuje ciastka na stevi i otrębach owsianych, są trochę twardsze niz tradycyjne (piekę na sodzie) ale jak się zamknie oczy i popije dobrze kawą to nawet ujdą.
...
Napisał(a)
zawsze na erytrolu ciacha mozan zrobić
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
lub naleśniki z odżywką białkową lub pancake i syropy zero też słodkie
...
Napisał(a)
Zrób sobie omleta na słodko i po problemie. Masz cały posiłek a nie przekąskę. Przyda się dodatek ksylitolulub erytrytolu, sos zero, czy masło z nerkowców. Powinno ppomóc.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Niestety musisz się odzwyczaić od tego typu słodyczy
Kompleksowe prowadzenie online.
...
Napisał(a)
Lucyna86, ale nie ma takiej fajnej konsystencji jak na zdjęciach z przepisu i się rozwala. :) Za to wymyśliłem sobie ostatnio bardzo udany imo przepis na pitną czekoladę ketogeniczną. :)
- 20g siemienia lnianego,
- 20g gorzkiego kakao.
- 200ml wody,
- 15g erytrytolu,
- 15g masła. Polecam. :)
Zmieniony przez - Hallkell w dniu 2018-11-19 12:12:45
- 20g siemienia lnianego,
- 20g gorzkiego kakao.
- 200ml wody,
- 15g erytrytolu,
- 15g masła. Polecam. :)
Zmieniony przez - Hallkell w dniu 2018-11-19 12:12:45
...
Napisał(a)
Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić aby to dobrze smakowało
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Nie oceniaj po pozorach. :) Dodam, że siemię musi być zmielone, dzięki czemu napój ma bardzo gęstą konsystencje.
Polecane artykuły