1. w jakim procencie mineraly z pozywienia zostana przyswojone przez organizm? np. mam produkt, w ktorym jest 300mg magnezu w 100g, zjem go 100g, ile magnezu +- zostanie przyswojone?
2. czy jezeli np. ziarno amarantusa ma zawartosc witamin i mineralow na poziomie X, to czy maka z amarantusa rowniez bedzie mial te same wartosci X?
3. czy maki takie jak: gryczana, jaglana, z amarantusa oraz owsiana moga byc stalym elementem diety?
4. ktory produkt jest bardziej przetworzony: ryz preparowany czy wafle ryzowe?
5. czy produkty ekspandowane, jak eskapndowane zyto, amarantus itp. sa bardzo przetworzone?
6. czy jedzenie bardzo zimnego posilku, typu lody, w okresie po treningowym ma jakies negatywne skutki?
7. czy jest jakas istotna roznica dla organizmu jezeli ten sam posilek zlozony z tych samych produktow zjemy w formie stalej, a plynnej?
Zmieniony przez - ashwagandaaa w dniu 5/28/2018 5:54:37 AM