Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
To dość dziwne. Polecam skonsultować to z fizjoterapeutą. Ręka nie powinna być tak słaba. Być może jest to problem np. z łokciem tenisisty.
...
Napisał(a)
Już nie wymyślajcie mi chorób. Mam ich już za dużo. Mnie nic nie boli tylko ręka opada, nie daje rady ... ;)
...
Napisał(a)
Na przykład w wyciskaniu „francuskim” jednorącz sztangielki w siadzie
...
Napisał(a)
Możesz więc starać się wprowadzać więcej tego typu ćwiczeń, w których angażujesz osobno każde ramię.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Czy dobrze rozumiem, że mam ćwiczyć więcej tą jedną lewą rękę? Z innymi częściami nie mam problemu i szybko się regeneruje.
...
Napisał(a)
Źle rozumiesz. Warto wprowadzać ćwiczenia, w których angażujesz każde ramie osobno. Czyli np. wyciskanie żołnierskie hantlami a nie sztangą.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak powinnam liczyc mieso, ktore poddaje obrobce termicznej tzn gotowania. Czy makroelementy nie ulegaja zmianie? Slyszalam ze tluszcz wytapia sie i potrawa ma mniejsza zawartosc tluszczu nawet do 20% niz przed obrobka.
...
Napisał(a)
wszystko wazysz i zapisujesz przed obrobka termiczna
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Problem polega na tym iz nie zwazylam przed obrobka. Wiem jedynie ze po obrobce 126 g wazylo. Czy mieso po obrobce wazy mniej czy wiecej ?
Polecane artykuły