1. ŚNIADANIE - Okolo 25% mojego zapotrzebowania:
- Płatki owsiane 50g
- żurawina 50g
- twaróg poltlusty 150g
- miód 10g
2. II ŚNIADANIE - 5-10% zapotrzebowania:
- jabłko 150-200g
- kawa z mlekiem
3. OBIAD - 40% zapotrzebowania:
- ryż brązowy 120g
- kurczak 200g
- warzywa mrożone 200g
- oliwa z oliwek 15g
4. KOLACJA - 25% zapotrzebowania:
- pieczywo razowe 100g
- polędwica sopockiej 150g/ ser go uda 75g
- pomidor 50g.
Posilki oczywiście nie są takie same codziennie bo staram się urozmaicać dietę ale to jest moja baza. Moje dane :
- wiek 27lat
- waga 81kg
- wzrost 175cm
- ćwiczę rekreacyjnie/dla zdrowia (treningi metaboliczne/interwaly itp) 2-3 razy w tygodniu