W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
ta co wrzuciłeś jest dobrej jakości, najlepiej, żeby nie było nic poza zalewą z wody, solą i bakteriami, spotkałam się z taką, która ma w składzie jakieś tam pierdoły, zbędne.
1
...
Napisał(a)
Proporcje wapń:fosfor powinny być lepsze w tej miękkiej wersji. Obie jednak są dobre pod względem jakości.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Witam w temacie. Jaką mąkę polecacie na ciasto do pizzy? Wiadomo że żytnia lepsza od pszennej ale chodzi o to czy żytnia "zwykła" też jest lepsza od pszennej ale pełnoziarnistej? W sklepach jest też żytnia razowa nie wiem czy wyjdzie ciasto:d
Zmieniony przez - Bobsoon w dniu 2018-05-26 10:13:52
Zmieniony przez - Bobsoon w dniu 2018-05-26 10:13:52
...
Napisał(a)
Żytnia razowa to jakiś błąd w nazewnictwie. Sprawdź obie i sam zobaczysz, z której będzie lepsza. Jakościowo obojętnie. Możesz również przetestować inne warianty:
https://www.sfd.pl/Mąki,_po_które_warto_sięgać_będąc_nie_tylko_na_redukcji-t1144148-s3.html#post-18465511
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Protein_Pizza-opis37990.html#sposob
https://www.sfd.pl/Mąki,_po_które_warto_sięgać_będąc_nie_tylko_na_redukcji-t1144148-s3.html#post-18465511
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Protein_Pizza-opis37990.html#sposob
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Pisze żytnia razowa typ 2000 po otwarciu widać że to nie jest sama Biała mąka
...
Napisał(a)
Jest to mało istotne. Są one wszystkie na podobnym poziomie jakościowym.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Pszenna razowa/pełnoziarnista lub żytnia.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Budowa masy mięśniowej - makroskładniki w diecie
Następny temat
Dieta na masę do oceny, 71kg
Polecane artykuły