...
Napisał(a)
Mam pytanie czy zrobienie gyrosa z piersi z kurczaka czyli podsmazenie na patelni itd czy ono straci jakieś białko?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź![](https://www.sfd.pl/SFD/specialistposts/2023/10/11/648bad1885a644c5a1d042cd1b4fd25f.jpg)
...
Napisał(a)
A zjadłbyś kurczaka na surowo?
Kurczaka się je po obróbce termicznej, więc zrobienie z niego gyrosa nie pozbawi go białka.
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/14.gif)
Kurczaka się je po obróbce termicznej, więc zrobienie z niego gyrosa nie pozbawi go białka.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Polecane artykuły