Waga-69kg
Wzrost-177cm
Staż-ok 1 rok
Typ budowy ciała - endomorfik
Dieta redukcyjna DNT1800kcal DT 2500 kcal
High(er) carb days
30min biegu
Pos.1 6:00
Płatki owsiane 120g
Twaróg chudy 100g
siemie sniane 30g
rodzynki 27g
jabłko 80g
kakao DecoMoreno 5g
cynamon 2g
imbir świerzy 3g
B:45,35g W;113,46g T;12,04g KCAL; 367.00
pos2 9;00
Cukinia 150g
kapusta pekińska 100g
schab wieprzowy 160g
orzechy włoskie 30g
papryka ostra 5g
olej rzepakowy tł na zimno 10g
B;37,72 W;15,20 T;38,92
pos3 12;00
Udo z indyka 150g
szpinak 200g
curry 5g
olej kokosowy 8g
olej rzepakowy 15g
B;34,35 W;5,40 T;28,50 KCAL; 378
pos4 15;00
flądra 140g
brokuły 200
olej rzepakowy 15g
B;28,64 W;4,80 T;18,32 KCAL; 310,60
17.30/18.00 trening siłowy
pos5 20.00
ziemniaki 400g
odżywka białkowa sfd 33g
B;34,40 W;68,65 T;1,26 KCAL; 436,82
pos6 23:00
flądra 100g
kasza jaglana 100g
B;207 W;70,30 T;4,00 KCAL; 434,00
ŁĄCZNIE;
B;207,82 W;277,82 T;103 KCAL; 2922,35
Moderate days
bieg 30min
pos1 6:00
Jaja kurze 60g
białko jaja kurzego 140g
płatki owsiane 80g
jabłko 80g
morele suszone 30g
śliwki suszone 24g
kakao 5g
cynamon 3g
imbir3g
B;36,66 W;100,75 T;13,10 KCAL; 681,06
pos2 9:00
Udo z indyka 150g
brokuły 200g
awokado 25g
papryka zielona 20g
orzechy włoskie 20g
olej kokosowy 10g
olej rzepakowy 10g
B;38,27 W;11,45 T;40,79 KCAL; 565,10
pos3 12;00
Wędzona pierś z kurczaka 100g
ogórek kiszony 100g
kapusta pekińska 100g
papryka zielona 15g
czosnek 5g
musztarda francuska 10g
ocet balsamiczny 5g
olej rzepakowy 15g
B;26,05 W;9,38 T;16,28 KCAL; 291,80
pos4 15:00
Udo z indyka 180g
szpinak 200g
olej rzepakowy 20g
B;39,45 W;5,46 T;26,35 KCAL; 417,86
17,30/18 trening siłowy
pos5 20;00
flądra 230g
kapusta kiszona 70g
kasza jaglana 50g
B;44,00 W;36,13 T;5,24 KCAL; 373,80
pos6 23;00
Twaróg chudy 100g
ryż brązowy 50g
cynamon 5g
B;22,55 W;43,05 T;1,50 KCAL;273,75
ŁĄCZNIE; B;206 W;206 T;103 KCAL;2603,37
Low(er) carb
Płatki owsiane 47g
morele suszone 25g
śliwki suszone 20g
jabłko 80g
twaróg chudy 100g
masło orzechowe 45g
kakao 5g
imbir 3g
cynamon 3g
odżywka białkowa sfd 33g
B;64,62 W;85,42 T;29,50 KCAL;873,86
pos2 9;00
udo z indyka 90g
ryż brązowy 40g
papryka ziel 20g
awokado 15g
pieprz 3g
B;21,70 W;31,95 T;6,03 KCAL;268,35
pos3 12:00
Ogórek kiszony 100g
kapusta pekińska 100g
pierś z kurczaka 100g
papryka ziel 15g
czosnek 5g
olej rzepakowy 10g
ocet balsamiczny 5g
pieprz 3g
papryka ostra 3g
B;24,50 W;9,10 T;13,72 KCAL; 262,28
pos4 15:00
Udo z indyka 100g
sałata lodowa 100g
papryka czerw.20g
awokado 10g
olej rzepakowy 5g
olej kokosowy 5g
curry 3g
B;21,73 W;3,87 T;14,85 KCAL;237,88
pos5 18:00
flądra 230g
kapusta kiszona 100g
olej rzepakowy 5g
B;38,78 W;1,40 T;9,14 KCAL; 246,20
pos6 21:00
jaja kurze 240g
brokuły 200g
olej rzepakowy 5g
B;35,40 W;6,24 T;29,08 KCAL;436,60
ŁĄCZNIE; B;206,73 W;137,97 T;102,33 KCAL; 2325,17