SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie alternatywa.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 935

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 40
Powiem tak dużo smażę dziennie i raczej jest to nie zdrowe.
Dlatego jakaś dobra alternatywa lub smażenie na czymś by było to zdrowe?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
lepiej : grillować, piec, dusić, gotować

jak już smażyć to krótko najlepiej na : oleju kokosowym, maśle klarowanym
oliwie z oliwek, bądź beztłuszczowo na PAMie też
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 40
mam ten olej Pam bez kalorii ale to porażka on od razu wyparowuje z patelni przynajmniej ja tak mam że od razu znika z patelni, nie wiem coś może źle robie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
on jest tylko po to by potrawa nie przywierała :)
też zależne od patelni jaką masz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 207 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2770
Zamiast smażyć spróbuj gotowac na parze. Zdrowiej a smak wcale nie jest zły ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 40
ceramiczna patelnia, wlasnie gotowanie na parze zastanawiam sie ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 9 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 220
Ja leję kropelkę oleju ryżowego (wysoka temp. dymienia idealnie nadaje się dosmażenia) i rozcieram papierem. Więc tego tłuszczu mało co tam jest, nadmiar się wchłania w papier.
Drugą fajną opcją jest grilowanie, uwielbiam steki robić w ten sposób


Zmieniony przez - niewiem123 w dniu 2015-06-11 16:18:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12101 Napisanych postów 160561 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234940
ja pędzelkiem brendzluje%)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 122
Dużo dań można robić w piekarniku np. Omlet, mięso, ryby
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6282 Napisanych postów 76102 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 755216
Smażenie jest jak najbardziej dobrym sposobem obróbki. Trzeba tylko wiedzieć jak, co, na czym smażyć.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta dla przyszłej mamy karmiącej.

Następny temat

Masa czy redukcja na wakacje? + endo czy ekto?

WHEY premium