Szacuny
0
Napisanych postów
27
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
110
Siema
Robie juz 3 temat i nikt mi nie moze pomuc, prosze aby ktoś mi ułożył bądz dał jakieś konkretne wskazówki zeby ułożyć diete redukcyjna z prawdziwego zdarzenia https://www.sfd.pl/REDUKCJA_TKANKI_TLUSZCZOWEJ-t189135-s1.html coś takiego tylko nie wiem jak to interpretować ile ryżu ile kurczaka chce aby składała sie ona tak jak w tym artykule z samego kurczaka ryzu i warzy, i prosze nie odsyłajcie mnie do tematów zrobionych juz na forum bo nic z nich nie rozumiem :/
Szacuny
137
Napisanych postów
1017
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
41556
Można znaleźć kilka zalet serów twarogowych (smaczne i tanie źródło białka), ale jednak niska zawartość ważnego pod kątem odchudzania wapnia sprawia, że nie prezentują się zbyt atrakcyjnie w porównaniu chociażby do mozzarrelli
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
jeśli chodzi o skład produktów na redukcji płatki, jajka, wpc, twaróg, miecho/ ryby, ryz/kasza/makaron, oliwa z oliwek, warzywa natomiast link który dostałeś to tylko szkielet, który jest jak najbardziej skuteczny :)
Szacuny
2586
Napisanych postów
29969
Wiek
42 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
200205
padło pytanie jaki tryb odżywiania planujesz
normalnie 5-8posiłków
czy na zasadzie długi post-krótka uczta?
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
230
Nie moge sie z toba zgodzic kolego , Owszem zatrzymuje wode , jak kazdy produkt o wysokiej zawartosci białka (na jego rozklad) , owszem zawiera kazeine ktora spowalnia wchlanianie bialka , ALE jest lekkostrawny , ogolnodostepny , Smaczny i tani , ma niezliczona ilosc zastosowan , do tego zaleznie od potrzeb , na redukcji , wbrew pozorom mozna wybrac wersje pełnotłustą zamiast półtłustej (zalezne jak kto lubi).
Zmieniony przez - Custom_Body w dniu 2014-01-20 11:12:42
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
94927
Napisanych postów
364912
Wiek
48 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1670438
makrela nie wiem jak u ciebie wygląda rozkład b/t/w/i jak jesz,na początku redu twaróg może być ale na ostateczne szlify odpada własnie ze wzgledu na zatrzymywanie wody podskórnej