A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
Mió out, jedna porcja nabiału dziennie, musli i bułka out również.
...
Napisał(a)
Dzięki za cierpliwość. Muszę dzisiaj po ryby lecieć do sklepu, nie ma rady :D
...
Napisał(a)
Co do tej bułki z bakaliami - sama piekę. Składa się z mąki wieloziarnistej, rodzynki, słonecznik, orzechy, migdały, łyżeczka soli, łyżeczka oleju i woda. Też odpada?
...
Napisał(a)
Policzylam sobie skrupulatnie wg zasad na forum zapotrzebowanie na kalorie i wyszlo mi ok. 2400 kcal :O Wydaje mi sie, ze w takim razie za malo wczesniej jadlam. Z tego co pisaliscie, moge sie spodziewac przyrostu wagi, prawda? Pytanie mam jeszcze do treningow: czy dobrze cwicze tym systemem 1 minuta cwiczen 30 sekund przesiadka na inna maszyne, czy taczej pilnowac liczby powtorzen, co sadzicie o plywaniu (tzn. jako dodatowy ruch, nie zamiast silowni)?
...
Napisał(a)
O boszz.... Masz ćwiczyć siłowo, a nie machać na jakimś sprzęcie przez 1:30 i przenosić się na kolejny. Masz jakiś trening w ogóle?
A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
nic konkretnego. Chodzilam do takiego fotness klubu, gdzie mieli juz maszyny ustawione w takim systemie, ze 1 min cwiczen i 30 sekund na przesiadke, wkladalo sie karte i maszyna sama ustawiala wysokosc i obciazenie, jakie trener zaprogramowal dla danej osoby. Teraz zmieniam klub, od poniedzialku, tam jest wszystko standardowo. Troche tu czytalam o treningach dla poczatkujacych, bo sama sie kompletnie nie znam.
...
Napisał(a)
W regulaminie znajdziesz trening dla początkujących, od tego zacznij.
A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
I jak wam sie widzi? jakos za malo kalorii, nawet nie wiem czym by tu sie 'dopchac', zeby zachowac proporcje bialka, tluszczow i wegli
...
Napisał(a)
Mam jeszcze takie 'glupie' pytanie. Jesli gotuje kasze, ryz itp. w woreczku. Poczatkowa masa 100g, po ugotowaniu puchnie, masa jest wieksza, to w dzienniku wpisuje mimo wszystko 100g czy mase ugotowanej kaszy?
...
Napisał(a)
Wszystko ważymy przed gotowaniem.
Zmieniony przez - Dotkazoz w dniu 2013-08-01 17:29:36
Zmieniony przez - Dotkazoz w dniu 2013-08-01 17:29:36
Gdy poprawisz fundamenty, łatwiej Ci będzie doprowadzić do porządku resztę domu...
Było minęło: http://www.sfd.pl/Dotkazoz_DT_2013_podsum.str.19_-t914686-s19.html
Polecane artykuły