SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przepisy na domowe batony na lowcarb

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 32505

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 37 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 250
A mam pytanko taki zwykly izolat białek serwatkowych np olimpa nie traci swoich wartosci przy takich wysokich temperaturach jak gotowanie?

Pozdrowienia dla forumowiczów ^^
Dbajcie o siebie i o innych :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 408
czy nie można użyć miodu (z pasieki dziadka) zamiast syfu w postaci słodzika?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
Vemord - traci , ale cóż zrobić :) mozesz uzyc specjalnych bialek przeznaczonych do obrobki termicznej ale nie musisz sie tym przejmowac...
Guitarlover - jasne

Zmieniony przez - PePoNeNt w dniu 2013-05-23 07:32:06
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

2-3tyg powrot do formy i od razu hst?

Następny temat

Prosze o Ocene.

WHEY premium