Szacuny
11
Napisanych postów
1450
Wiek
36 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21491
Siema, jako, ze ostatnio, moj wysluzony juz Blender za 8 dyszek, doslownie wybuchl mi w rekach, nadeszla pora, aby kupic cos porzadnego.
Wiec w takim razie pytam kucharzy z forum, jaki blender do 250zl bylby najlepszy, wiem, ze troche to bez sensu, ale...
Konkretnie chodzi mi o blender ktory bez problemu przemieli mi twarog na papke, bo wlasnie ten co mialem polegl na tym. Bede mielil nim mieso, platki, orzechy itd.
Z gory dzieki za porady.
ja mam taki już sporo czasu i daje radę, kilku znajomych ma to samo i też zadowoleni. Do orzechów i mięsa specjalnie ostrze w pakiecie, choć przy mięsie szału nie ma, bardziej papka się robi niż "mielone" no ale to wiadomo.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
11
Napisanych postów
1450
Wiek
36 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21491
Dzieki koniu, a jak krociutko mieso "przewirujesz" tez papka sie zrobi? Wczesniej tez wlasnie jak mielilem mieso taka papka sie robila, ale pozniej sprobowalem, jak to sie mowi impulsowo i pare takich nacisniec i wporzo bylo. A napisz mi twarog nim tez dobrze przemielisz? na taki jakby smietankowy? A i jeszcze jedno pytanie, czym najlepiej mielic platki owsiane na make?
Szacuny
3035
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349860
mięsa w maszynce mam mielone, więc nie kombinowałem z tym za dużo, impulsowo natomiast wszystkie warzywa jak chcę posiekane a nie "sos". Tak, twaróg elegancko. Płatki mieliłem z 2x, ostrzem do orzechów.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]