Szacuny
5
Napisanych postów
203
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2653
njachetniej chcialbym taki mix bialkowy jak complete protein + od sfd. Mozecie podac link do tego olimpa? bo nie moge znalesc, ktore to bialko, bd b wdzieczny.
edit ^up oo dzieki :)
Zmieniony przez - myszozor w dniu 2012-02-13 14:38:32
Szacuny
5
Napisanych postów
203
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2653
hmm a tak ogolnei lepiej wziasc WPC czy jakis complex jako dodatek do posilku (nie potreningowo) ? np czasem do sniadania czasem innego posilku w ciagu dnia.
Zmieniony przez - myszozor w dniu 2012-02-13 14:50:20
Szacuny
5
Napisanych postów
203
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2653
a z czystej ciekawosci : ) moglbys mnie uswiadomic czemu? Przeciez taki complex ma tam duzo rozncyh rodzajow protein, a wpc sie w chlonie w 2-3 h. Dodatkowo taki complex moge sobie lyknac na noc bo ma kazeinke.
Szacuny
5
Napisanych postów
203
Wiek
34 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2653
:O to po co te wszystkie typu bialek w produktach... xd co za bezsens
jeszce jedno pytanie, bo kolega mi mowil, ze mam uwazac na bialka przemyslowe, ktorych uzwya sie do wzbogacania serkow itp np ostrowia? Prawda to w ogole? Jak tak to jakich bialek unikac, a jakie na rynku sa pewne?
Szacuny
98
Napisanych postów
6776
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
50488
Serki, jogurty najczęściej są wzmacniane suchą serwatką. Do wędlin itp. też się daje białko ale najczęściej sojowe.
A te rodzaje białek wchłanianie itp. to zwykły marketing. Nic więcej.