to chałwe przypomina w konsystencji:D?
...
Napisał(a)
przecież bym całą tą chałwę na raz wsuną :D:D
musze to zrobić kiedyś, masakra
musze to zrobić kiedyś, masakra
...
Napisał(a)
Trzeba spróbować, końcówka wpc kruche ciacho jest to się wypróbuje w wolnej chwili.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
DUDEK - ostatnio tak zrobiłem, 300g chałwy 1800kcal + 300g Nutelli[Lc] 1100kcal. Było pięknie :)
Kalkulator do CC http://www.sfd.pl/Carb_cycling_-_progr.-t734077.html - V. 3.1 (aktualizacja 13.08.20011)
...
Napisał(a)
dobra sprawa, jedynie minusem jest to, ze jestem na redukcji aktualnie...
...
Napisał(a)
Dudek
dawaj na diete JEM / NIE JEM
i nie ma sprawy taki posilek
choc jak wspomnialem - nieco wiecej bialka bym chcial w nim
dawaj na diete JEM / NIE JEM
i nie ma sprawy taki posilek

choc jak wspomnialem - nieco wiecej bialka bym chcial w nim

...
Napisał(a)
Leży na oknie i się studzi a potem do lodówki zobaczymy co z tego będzie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)

Nawet dobra, za dużo się nie da zjeść od razu bo muli trochę
100g masła
100g sante, bo primaviki nie miałem i trochę słonego posmaku czuć
100g sfd wpc kruche ciacho
i stevia ale ją wyłowiłem bo się nie rozpuściła.
następna wersja za jakiś czas pójdzie full opcja z bakaliami.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84 - zapomniałem dopisać, że słodzik należy skruszyć między dwoma łyżeczkami na proch.
Nie próbowałem z solonym masłem orzechowym, następnym razem spróbuj naturalne, albo sam zrób.
Mnie nie muli ani trochę, dziś 100g Nutelli(lc) + 100g Chałwy. Miało być 50g, ale nie mogłem się powstrzymać, muszę teraz obciąć z oleju lnianego.
Ps: dodawanie dokładnie 100g wpc nie jest wskazane, w zależności od rozpuszczalności/firmy raz tego białka wejdzie więcej/mniej, to samo tyczy się masła orzechowego kupionego/samoróbki. Ciasto przed włożeniem do lodówki ma być lekko mokre, po zastygnięciu nie będzie wtedy łamliwe/suche.
Zmieniony przez - FRC w dniu 2011-08-23 18:12:34
Nie próbowałem z solonym masłem orzechowym, następnym razem spróbuj naturalne, albo sam zrób.
Mnie nie muli ani trochę, dziś 100g Nutelli(lc) + 100g Chałwy. Miało być 50g, ale nie mogłem się powstrzymać, muszę teraz obciąć z oleju lnianego.
Ps: dodawanie dokładnie 100g wpc nie jest wskazane, w zależności od rozpuszczalności/firmy raz tego białka wejdzie więcej/mniej, to samo tyczy się masła orzechowego kupionego/samoróbki. Ciasto przed włożeniem do lodówki ma być lekko mokre, po zastygnięciu nie będzie wtedy łamliwe/suche.
Zmieniony przez - FRC w dniu 2011-08-23 18:12:34
Kalkulator do CC http://www.sfd.pl/Carb_cycling_-_progr.-t734077.html - V. 3.1 (aktualizacja 13.08.20011)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Penne z kurczakiem w sosie z orzechami
Następny temat