Czy ktoś ma podobną? Jak z grillowaniem kuraka/ryb/wieprza?
Podejrzewam, że przed smażeniem należy natłuścić patelnie olejem/smalcem ale to nie problem.
Nie powiem, bo cena jest bardzo atrakcyjna. Tylko jak z jakością? Jak z przywieraniem? ?:)
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2255
Też rozważałem taką opcje, ale jak patrze na moc takiego urządzenia i częstotliwość używania 5-7 razy w tygodniu widzę baaardzo wysokie rachunki za prąd.
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
37030
S.m.p.a. - moglbys rozwinac kwestie wyzszosci grilla elektrycznego nad taka patelnia. moj teflon powoli bedzie konczyl swoj zywot, ale szczerze mam dosc duszonych rzeczy. mysle, ze grillowane bedzie rownie zdrowe a przyjemniejsze dla podniebienia, zwlaszcza na LC.
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
37030
Thx. Póki co mieszkam w akademiku, wiec sie nie martwie o prad.
1. Przy okazji zapytam. Ile max dni mogą stac w lodowce miesa poddane obrobce na takim grillu? Glownie kura, schab, wol, ryba, karkowka, itp.
2. Czy bardzo wodniste rozmrozone filety takich ryb jak np. mintajm sola nie rozpadaja sie podczas grillowania?