SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Patelnia grillowa a "prawdziwy" elektryczny grill

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12514

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 230 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1001
Doszedlem do wniosku ze za duzo jem smazonych rzeczy. Glownie cyca kury czy indyka. Co prawda smaze na lyzeczce oliwy z oliwek ale zawsze to smazenie.
Poniewaz smazenie jest passe zastanawiam sie nad elektrycznym grillem lub patelna grillujaca (taka z wysokimi rowkami na dnie).
Czy taka patelnia to raczej udawacz grilla czy faktycznie mozna jej uzywac jako w miare udany substytut.
Optuje bardziej za patelnia bo bez sensu odpalac wielkiego grilla zeby sobie 2 piersi podrumienic temperatura :)
Licznik na prad napewno zauwazy roznice :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
płynie myślenie, polecam lekturę chociażby tego:
http://zszlidzbark.neostrada.pl/nauczyciele/gp.htm

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6644
1.Na oliwie z oliwek nie powinno się nic smażyć(żle znosi wysoką temperaturę)
2.Lepiej sobie ugotuj tego kuraka :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
jak smazenie jest szybkie to moze bcy na oliwie. kurczak szybko sie smazy wiec mysle ze ujdzie.

ja ogolnie smaze wszystko na smalcu. taniej i do smazenia najlepiej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 21032 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 208598
a ile to minut to szybkie smazenie? :P

FITNESS ACADEMY King Square Kraków


"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1294 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7910
ja pierś z kuraka przyrządzam tylko na dwa sposoby:
- gotuję na parze z dodatkiem majeranku soli i pieprzu
- gotuję w wodzie w sosiku z przyprawami :)

Bardzo zawsze na koniec można polać oliwą albo coś :)

Nie wiesz kim być? Bądź sobą!

http://s18.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=35968 - kliknij a uszczęśliwisz biednego maczko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
na minuty to bym tego nie dzielil bo bysmy wzor musieli zrobic mnozac przez wielkosc ognia , ale kurczaka mozna na tyle szybko usmazyc, ze pokusilbym sie stwierdzic, iz oliwa wcale bledem byc nie musi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
j/w zależy tylko jak fura pod patelnią ...

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1294 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7910
no drób ogólnie szybko się przyrządza. A ogień to ja mam najmniejszy jaki się da :)

Nie wiesz kim być? Bądź sobą!

http://s18.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=35968 - kliknij a uszczęśliwisz biednego maczko

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 230 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1001
A dlaczego nie smazy sie na oliwie z oliwek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
gdyż jeśli smażysz za długo prowadzi to do utraty jej cennych właściwości i nie spełnia swojej roli

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Waga spada falami

Następny temat

Redukcja lipomastii + reszta

WHEY premium