...
Napisał(a)
Naly, to chyba te 20 minut łącznie z umyciem i pokrojeniem. Mi raptem 5 minut smażenia wystarczy i wychodzą zajefajne, świetne do frytek.
...
Napisał(a)
builder26
Jak najbardziej, robiłem ostatnio udziec a nawet rozbratel i też dało się ugryźć.
Jak najbardziej, robiłem ostatnio udziec a nawet rozbratel i też dało się ugryźć.
...
Napisał(a)
Trzeba wziasc duza patelnie i rozgrzac na maxa, bo jak mieso pusci wode to wyjdzie gumowe.
Nadaje sie do tego kazda wolowina, nawet prega.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2011-03-28 18:21:00
Nadaje sie do tego kazda wolowina, nawet prega.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2011-03-28 18:21:00
...
Napisał(a)
a co powiecie jakby te male kawalki rozbic dodatkowo tluczkiem?? i dopiero pozniej smazyc?
...
Napisał(a)
lipa jak chvj, wy chyba kupujecie polędwice po 70zł że wam takie coś w 5 min wychodzi...
ja smażyłem 40 min, dolewałem wody bo sie przypalało, i znowu dolewałem i po 40 min było jak drewno... w 5 min to tego korwa nawet nie ruszy... za mięcho dałem ponad 30zł za kg
ostatni raz woła niemielonego przyrządzałem
Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2011-04-01 15:41:39
ja smażyłem 40 min, dolewałem wody bo sie przypalało, i znowu dolewałem i po 40 min było jak drewno... w 5 min to tego korwa nawet nie ruszy... za mięcho dałem ponad 30zł za kg
ostatni raz woła niemielonego przyrządzałem
Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2011-04-01 15:41:39
Poprzedni temat
pierś z kurczaka w jajku z brokułami.
Polecane artykuły