SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WOŁOWINA W 5 MIN

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 45814

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34103
jakies 25-30min
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Pychota jednak ja to robię dłużej .
Jak dla mnie dobre na obiad
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34103
w sumie teraz robilem 20min i wyszla idealnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 379 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5635
Naly, to chyba te 20 minut łącznie z umyciem i pokrojeniem. Mi raptem 5 minut smażenia wystarczy i wychodzą zajefajne, świetne do frytek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78
ligawa sie nada na takie cos ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
builder26
Jak najbardziej, robiłem ostatnio udziec a nawet rozbratel i też dało się ugryźć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Trzeba wziasc duza patelnie i rozgrzac na maxa, bo jak mieso pusci wode to wyjdzie gumowe.
Nadaje sie do tego kazda wolowina, nawet prega.

Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2011-03-28 18:21:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78
a co powiecie jakby te male kawalki rozbic dodatkowo tluczkiem?? i dopiero pozniej smazyc?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 285 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2409
po c***?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 569 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4422
lipa jak chvj, wy chyba kupujecie polędwice po 70zł że wam takie coś w 5 min wychodzi...

ja smażyłem 40 min, dolewałem wody bo sie przypalało, i znowu dolewałem i po 40 min było jak drewno... w 5 min to tego korwa nawet nie ruszy... za mięcho dałem ponad 30zł za kg

ostatni raz woła niemielonego przyrządzałem

Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2011-04-01 15:41:39
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pierś z kurczaka w jajku z brokułami.

Następny temat

Dusi sie dusi %-) schabik, smaczne warzywka %-) kolorowe takie

WHEY premium