Mam wielki problem!!Mam 18 lat , 183 cm wzrostu i 75 kg wagi.Wszystko ze mna ok ciwcze juz 3 lata i sa rezultaty ,lecz zawsze mialem duza tkanke tluszczowa na brzuchu ;/ nie ladnie to wyglada myslalem ze razem z cwiczeniami zbije tkanke i bedzie fajny kaloryfer ... miesnie na brzuchu sa lecz ich nie widac z powodu tlusczu na brzuchu.i jesli ktos wie o tym cos...:D to niech mi pomorze.prosze o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dieta i siłownia. Dla ciebie dieta na lekkim plusie, albo przynajmnije na zero!
"All diseases begin in the gut."
Aktualny dziennik: zamkniety.
...
Napisał(a)
No to jak diety nima to i kaloryfera nie będzie...
You May Have My Body & My Soul, But You Will Never Touch My Pride!!!
Ochrzczeni w ogniu,
40 do jednego,
Duchem Spartanie,
Śmierć i chwała..
...
Napisał(a)
Opisz jadlopspis, bo trzeba wyeliminowac bledy...
Niestety to co zalega na brzuchu, to efekt bledow w diecie(czyli odzywianiu).
Niestety to co zalega na brzuchu, to efekt bledow w diecie(czyli odzywianiu).
...
Napisał(a)
Bo ja wiem co ja jem :D jak normalny czlowiek sniedanie obiad kolacja .Staram sie jesc duzo bialka i jak najmniej tlusczow.Jesli ktos ma jakas fajna diete na odchudzanie to prosze o podanie.
...
Napisał(a)
napisz co dokladnie mam opisac w posiklu ? czy to mam byc tygodniowy dokladny czy inaczej?nie mam pojecia o dietach wiec...nie wiem o co tu cho....
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
posiłek przedtreningowy
Następny temat