ps. jak wykupic abona ?? musze wkoncu stalke neta zalozyc i abona miec to sogi poleca w nastepnym miesiacu bedzie net i abon to sogi bd mogl dawac :)
...
Napisał(a)
dobre :) troche drogie ale w ostatecznosci tylko to jest dlamnie ratunkiem :) czekam na kolejne wypowiedzi :)
ps. jak wykupic abona ?? musze wkoncu stalke neta zalozyc i abona miec to sogi poleca w nastepnym miesiacu bedzie net i abon to sogi bd mogl dawac :)
...
Napisał(a)
2jarek dał własnie te coś z prądem
O TO MI CHODZIŁO. Ponoć skuteczne.

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
probowal to ktos?
jesli to dziala to rozwiaze moje problemy i dalej bede mogl sie bombardowac
jesli to dziala to rozwiaze moje problemy i dalej bede mogl sie bombardowac

...
Napisał(a)
pensetą
kosiarką
ręcznie jak trawe
Zmieniony przez - Trol16 w dniu 2007-02-16 17:03:20

Zmieniony przez - Trol16 w dniu 2007-02-16 17:03:20
Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
dzieki e0r'u
duchowy bo nie wejdzie
duchowy bo nie wejdzie

It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
gdy wszystkie inne metody zawiodą prosze włożyć ubranie 

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
no to zegnamy
ciebie
ciebie

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
Watpie zeby takies cos przynioslo efekty poniewaz chodze na laser ktory usowa owłosienie i za zabieg place 500zl a bede musial isc kilka razy moja dziewczyna byla juz trzy razy i faktycznie wlosy jej mniej rosna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!