Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
608
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4916
witam ..
prosze niekasowac tematu przez to ze niemam abona :)
bardzo zadko wchodze tutaj i niemam teraz stałego dostepu do neta i dlatego abon mi niepotrzebny ale dobra nierozczulam sie tylko pisze ocb
mam za soba 3 cykle
test 250mg e5d w 2 cyklach tak brałem w 2 dozucilem metke
ostatni cykl był z omy 9 tyg 250ew raz 500 mg wziołem :)
a problem mam nastepujacy bardzo zadko biore ponieważ mam zaj.... problem z tym ze po kazdym cyklu strasznie zarastam sam bez soku zawsze mialem sporo zarostu ogolnie na całym ciele ale po cyklach jest masakra a po omie to juz NO KOMENTS :P prosze o porady co stosowac zeby je zlikwidowac (ale nie ciac ani golic bo bedzie wiecej rosło:P) najlepiej jakis inny koxik dzieki ktoremu urosne i pobede sie wlosów:P szukalem w necie naten temat ale nic niemoglem wyszukac pozatym żadko bywam w necie wiec pisze tutaj :)pozdro czekam na sensowne odpowiedzi
Szacuny
30
Napisanych postów
2299
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14250
E0r'u cos mowil dzisiaj na temat depilatorow ktore w jakis sposob dzialaja na wlosy tak ze cebulki obumieraja..tak poza tym to nic poza woskiem raczej nie znajdziesz
ps: moze moglibysmy Ci pomoc, jest taka metoda ale to trzeba widziec ta osobe, a wiec wrzuc jakas fotke, twarz mozesz zakryc
Zmieniony przez - Releaser w dniu 2007-02-15 21:11:46
Szacuny
1
Napisanych postów
608
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4916
kur.....
wnerwiam sie bo umnie w miescie to raczej umnie sie wszystcy zaopatruja w sok i musze patrzec jak rosna :P bezczynie i raz na jakis czas cos puknac :) teraz chyba pojade winko i cos dozuce moze bo te wlosy mnie niszcza niedlugo w zime nie bede musial sie ubierac :P
Szacuny
2
Napisanych postów
485
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5124
LL cool -->
a co do pytanka to chyba pozostaje Ci wosk,no ewentualnie zabieg laserowyale wtym 2 przypadku koszta beda tragiczne..
trzeba bylo pomyslec podczas cyklu i zarzucic cos odpowiedniego
Szacuny
1
Napisanych postów
608
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4916
heheh palnik no spoko spoko pewnos ie zglosze bo nic niewymyśle
a co do zdjecia sory nieraz czytam posty i widze jak wiekszosc nasmiewa sie z problemow innych tylko garstka ludzi powaznie podchodzi do sprawy dlatego wole bez zdjecia sie dopytac by nie robic z siebie zbednego posmieliska:)
Szacuny
1
Napisanych postów
608
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4916
zabieg laserowy ......... pytałem sie :) ludzi i znalazłem pania ktora kilka lat temu własnie laserowo zlikwidowala wlosy i teraz :P wyglada bardzo podobnie domnie :) jest jeszcze opcja zwieksze dawki 1000 krotnie i same zaczna wszytkie wypadac:%:% :P
a co do specyfikow to masz racje moglem co innego zapodac omy juz nietkne moze jakies winko zapodam czy cos innego niewiem pomyslimy nie jest tak zle jak wygladam ale zawsze te pare kilo mieska by sie zdalo:P