zostaje mi palnik albo kosiarka :) penseta zejdzie rok ;p zobacze pojade jeszcze z 1 cykl :) jak bedzie lipa to ide pracowac jako goryl w zoo:P:P
...
Napisał(a)
widze ze nic procz kilku wypowiedzi sie niedowiem :)
zostaje mi palnik albo kosiarka :) penseta zejdzie rok ;p zobacze pojade jeszcze z 1 cykl :) jak bedzie lipa to ide pracowac jako goryl w zoo:P:P
...
Napisał(a)
jeden zabieg 500 zł a ile razy byłeś już?? i w 1 zabiegu jaki obszar wycinaja ??
...
Napisał(a)
mam pytanie jesli na cyklu mialem podwyrzszony wielekrotnie poziom testosteronu i moje hprmony buzowały:P:P i rosły mi włosy to jesli teraz po cyklu mam o wiele bardziej obnizony i wyrwe włosy np woskiem to wyrosnie ich tak samo duzo ?? jak myslicie ....?????
...
Napisał(a)
Na pewno mniej rosnąć bedą.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
dzieki eor za odp :) kurde h...
pojade teraz bolda i eana :)albo deke zamiast bolda zobacze moze mniej bd rosly :) bo na omie to jest masakra
pojade teraz bolda i eana :)albo deke zamiast bolda zobacze moze mniej bd rosly :) bo na omie to jest masakra
...
Napisał(a)
tzn moze mniej wyrosnie niz na omie:P:P:P a co sadzicie o boldku mocniejszy od deki??
...
Napisał(a)
?? sory no ale jak czytam w internecie to pisza ze bold jest mocniejszy od deki wiec niewiem ocb .....
...
Napisał(a)
PROSCAR 1/4 1/5 tabletki eor w jakimś temacie polecał - ale jeszcze sie go dopytaj bo nie daje głowy , i czy da rade podczas cyklu czy przed
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!