Witam, moim problemem jest moja waga. chcialbym sie pozbyc zbednych kilogramow i wrocic do wagi sprzed lat, a jesli to niemozliwe to przynajmniej przestac juz tyc. mam nadzieje ze ktos mi pomoze. nie wiem dlaczego ale w ciagu ostatnich 3 lat przytylem okolo 20 kilogramow, przy tym nie zmienilem w jakis znaczacy sposob odzywiania, moze troche ze wzgelu na studia mniej czasu zaczalem poswiecac sportowi, ale nie wydaje mi sie zeby to miala az taki wplyw na wage.musze tez dodac ze nawet pracujac za granica w wakacje(4 miesiace) udalo mi sie zrzucic tylko 3 kg, a praca byla typowo fizyczna. zastanawiam sie czy jedna z przyczyn nie sa leki ktore biore na nadcisnienie (enarenal, tertensil). w kazdym razie chce sie pozbyc zbednego balastu i mam nadzieje ze mi ktos w tym pomoze. Pozdrawiam
Waga: 105
Wzrost: 175
Obwód klatki: 117
Obwód ramienia: 30
Obwód talii: 112
Obwód uda: 67
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 28,27%
Aktywność w ciągu dnia: studiuje dziennie zajec nie ma zbyt wiele aczkolwiek pojawiam sie na uczelni codziennie od 3-5 godz, jesli chodzi o prace jest mozliwe ze zaczne od lutego w wymiarze 3/5 etatu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: raz w tygodniu gram w pilke nozna 1,5 godz. od stycznia planuje zapisac sie na krav mage (2 razy w tygodniu po 1,5 godz) ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Odżywianie: jesli chodzi o nawyki zywieniowe to nie lubie ryzu, czosnku, z reszta nie mam problemow. lubie owoce. staram sie nie jesc fast food-ow, jesli chodzi o narmalnie posilki to przewazaja jajka oraz dania miesne.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: doznalem w 2001 roku zlamania nasady dolnej kosci udowej orraz uszkodzenia rzepki. aktualnie jestem chory na nadcisienie
Preferowane formy aktywności fizycznej: preferuje sporty zespolowe, odpada basen. moge poswiecic 4-5 godz tygodniowo
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jesli zajdzie potrzeba, tak
Stosowane wcześniej diety: brak
Waga: 105
Wzrost: 175
Obwód klatki: 117
Obwód ramienia: 30
Obwód talii: 112
Obwód uda: 67
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 28,27%
Aktywność w ciągu dnia: studiuje dziennie zajec nie ma zbyt wiele aczkolwiek pojawiam sie na uczelni codziennie od 3-5 godz, jesli chodzi o prace jest mozliwe ze zaczne od lutego w wymiarze 3/5 etatu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: raz w tygodniu gram w pilke nozna 1,5 godz. od stycznia planuje zapisac sie na krav mage (2 razy w tygodniu po 1,5 godz) ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Odżywianie: jesli chodzi o nawyki zywieniowe to nie lubie ryzu, czosnku, z reszta nie mam problemow. lubie owoce. staram sie nie jesc fast food-ow, jesli chodzi o narmalnie posilki to przewazaja jajka oraz dania miesne.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: doznalem w 2001 roku zlamania nasady dolnej kosci udowej orraz uszkodzenia rzepki. aktualnie jestem chory na nadcisienie
Preferowane formy aktywności fizycznej: preferuje sporty zespolowe, odpada basen. moge poswiecic 4-5 godz tygodniowo
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jesli zajdzie potrzeba, tak
Stosowane wcześniej diety: brak