witam ćwiczę już jakiś czas ostatnio mam problem z ciśnieniem i mam pytanie czy to może być przyczyną nieprawidłowego oddychania podczas ćwiczeń jeśli tak to proszę o radę.Kiedy np.podczas wyciskania na klatkę należy nabierać powietrza/w czasie opuszczania ciężaru czy może na odwrót??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wdech sie bierze podczas opuszczania sztangi, zreszta jak długo ćwiczysz to nie pwoinienes miec z tym problemu bo jest to zazwyczaj juz "wyuczone", co do tego nadcisnienia to nie wiem czym jest spowodowane, własciwie to chyba przez cwiczenia siłowe czy inne trwałe aktywnosci fizyczna powinna sie lekko powiekszac lewa komora serca i cisnienie raczej powinno byc niższe , może sie myle , niech sie wypowie jeszce jakis wyjadacz ??
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
...
Napisał(a)
qrde ja nie wiem. Don zalozyl specjalny post na pojedyncze pytania a wy i tak zakladacie nowe posty i smietnik robicie 

http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!