Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
271
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2190
testosteron 3,00-10,60 ja mam 4,01 LH 1,7-8,6 ja mam 5,2 mlU/ml prolaktyna 1,50-19,00 ja mam 18,02ng/ml FSH 6,5 norma 1,5 do 12,4 jesli chodzi o FSH to chyba chodzi o jadra? z nimi wszystko ok wiec ma ktos jakis pomysl na to czemu test taki jest ? przez prolaktyne ?
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Te badania sa w normie.To nie jest tak ze jak masz test w dolnej granicy to wacek wisi.Masz w normie i trzeba szukac dalej Za Twoje problemy odpowiada wiele czynników i wiele hormonów.Te ktore tu badamy zazwyczaj sa wywalane przy SAA dlatego te tematy sa tu zamieszczane.Znajdz lekarza.Trzeba zrobic panel hormonalny łacznie z kortyzolem usg jader badanie prostaty i podstawowe badania.Jak masz cukrzyce to tez moze wisiec.Jak masz depresje to szmo,Jak cierpisz na bezsennosc wacek wisior.To jest cała nauka.Panel Cie zakosztuje ale wyjscia nie ma.Bez lekarza wklepiesz wyniki i znajda sie madrale ktorzy beda sie wyklocać aby sie popisac g**** w sumie wiedzac.Dobry androlog plus kompleks badan.OT co
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Szacuny
0
Napisanych postów
271
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2190
USG jader i prostaty robilem u 2 lekarzy prywatnie i na kase i oboje stwierdzili ze szystko jest dobrze , nie jest tak ze wacek wisi dochodzi do erekcji 100% tylko czasem ja traci na chwile a i ciezko ja utrzymac po za tym ok zbije prolaktyne do 10 i zobacze co sie bedzie dziac nie bedzie lepiej to zrobie kolejne badania na razie prolka gryzie mi sie z tesciem to musze wyrownac
Szacuny
11
Napisanych postów
841
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
47621
Hermann1
znajda sie madrale ktorzy beda sie wyklocać aby sie popisac g**** w sumie wiedzac.
Najgorsze jest to, ze nawet nie tyle ze chca sie popisac, co uwazaja, ze za wszystko, naprawde wszystko odpowiadaja trzy hormony (czasami ktos to rozszerza do 4).
Szacuny
0
Napisanych postów
271
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2190
Hermann1 i nie raz jest tak ze jak mam libido dobre bo ono mi skacze raz tak sie czuje raz tak jak mam libido to prolemu nie ma a nie raz jest tak ze lipa
Szacuny
76
Napisanych postów
1720
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22401
Przyjacielu bierz to skierowanie do szpitala.Wtedy obowiazkowo za free zrobia Ci badania.Musza wydac jakaś decyzje ktos sie pod diagnoza podpisuje.Zyskasz darmowe badania zrobia Ci urografie kompleks badań urologicznych.Nie ma co zwlekac.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy