...
Napisał(a)
witam mam taki problem a mianowicie po SAA zbijalem prolaktyne mialem ja 22 norma do 19 zbilem ja do 6 po 2 miesiacach mam znow 19 a testosteron mi ciagle spada pierwsze badanie robilem w czrwcu i mialem 4,79 a norma do 11ng/ml po pol roku spadlo mi do 4ng/ml co robic co sie dzieje LH mialem dosc dobre 6,2 w skali do 8,6 co radzicie prosze o pomoc nie wiem co robic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jesteś teraz na bombce? Co leciało wcześniej?
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
tym bardzioej ze LH mam 6,2 to i tescia powinienem miec w granicy co najmniej 7ng/ml a mam 4 i spada caly czas
...
Napisał(a)
a skąd wiesz ile powinieneś mieć? może to właśnie twoja naturalna granica.
estro wyniki masz?
estro wyniki masz?
...
Napisał(a)
bo jak robilem badania 3 lata temu to mialem 9,4ng/na ml pozniej SAA i pol roku temu mialem 4,79 a teraz 4 ciagle spada estro robilem 3 miechy temu tylko po srodku granicy
...
Napisał(a)
prolaktyna 19 norma do 19 LH 6 norma do 8,6 estro jak robilem ostatnio jakies 2 miesiace temu bylo 30 norma do 42
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metanabol jeszcze dostępny w aptekach ?
Następny temat