...
Napisał(a)
jest i to tez czuje nie raz w nocy jak prze sypiam cala noc to mam nie raz naert 3 w ciagu 10 godz w nocy nie mam tylko takich zwodow w ciagu dnia samych od siebie
...
Napisał(a)
to co ty chcesz kombinowac ? wzwod masz , samopoczucie jest to na wyniki nie ma co patrzec tym bardziej ze juz pod 30stke podchodzisz - to juz tak nie bedzie jak za malolata 18 latka
...
Napisał(a)
dodam jeszcze ze nie jestem zamulony czy jakies tam inne obiawy czuje sie dobrze po mimo ze dzien w dzien pracuje fizycznie po 12 godz a na nogach jestem 18 godz wiadomo zmeczenie czuc ale to by kazdy odczuł
...
Napisał(a)
wiem ze nie bedzie ale mam problem nie raz ze zwodem a zawsze z utrzymaniem
...
Napisał(a)
ja 30lat, mam testa 380 a norma 240-800 - reszta badan w normie
.... to sie nazywa stazenie
a na opadajaca fujare sproboj l-arginine
Zmieniony przez - menda_pijak w dniu 2013-11-14 19:20:27
Zmieniony przez - menda_pijak w dniu 2013-11-14 19:21:25
.... to sie nazywa stazenie
a na opadajaca fujare sproboj l-arginine
Zmieniony przez - menda_pijak w dniu 2013-11-14 19:20:27
Zmieniony przez - menda_pijak w dniu 2013-11-14 19:21:25
...
Napisał(a)
nie zgodze sie po prostu jadra sa uposledzone albo po sterydach albo dalem za duzo hcg jedno z dwoch
...
Napisał(a)
mikro28nie zgodze sie po prostu jadra sa uposledzone albo po sterydach albo dalem za duzo hcg jedno z dwoch
E tam.Bierzesz sie za to od dupy strony.Pamietam Cie.Erekton nie działa?

https://www.sfd.pl/wyniki_badan__-t978092-s5.html
Teraz sugestia.Skoncentrowałes sie na kilku hormonach.Zbadaj te ktore moga działac na Twoj problem i koniecznie prostate.Ten testosteron jest zalezny od innych.To jak naczynia połaczone.Jednego mniej ---drugiego robi sie wiecej.Nie ma rownowagi--nie ma stójki nie ma libida jest dupa zimna.Najlepiej zrob panel.Ja bym zrobił wolny testosteron plus SHBG.Sprawa sie ciagnie i guzik Ci wychodzi.łapiesz sie za dziadoskie suplementy.Rób panel PSA A jader tak łatwo sie nie uszkadza.To nie zab ktorego wybijasz.Badania ktore robiłes wskazuja ze jaja dzialaja.sa zakłocenia w produkcji i rownowadze hormonów.OT co przyjacielu.Erekton hehe sorki jeszcze raz Zdrowia kolego
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metanabol jeszcze dostępny w aptekach ?
Następny temat