Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

oxa 10mg GENESIS i testosteron 250mg GALENICA

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3976

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 179 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3888
Zna ktoś? jak oceniacie testa pod wzgledem działania i efektów, to będzie moja 1 kuracja. Towar wydaje sie pewny, hologramy nie świadczą o pewności towarzu, ale spoko wygląda. Jak na Was działaly te środki? pozdrawiam

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1576 Napisanych postów 56736 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 264394
Albo sobie wkręcasz jak na pierwszą bombę. Zrób badania i będzie wiadomo. Pytanie ile wbijasz i co ile.
Ale od tego jest dział Doping, ankieta i tam pomożemy.

Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2013-03-14 04:47:50

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
Ta galenika chyba oryg. nie jest, ale moze dzialac calkiem spoko

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
w ciagu 1 miesiaca spotkalem sie z 3 roznymi galenikami rzadkie, troche gestsze, bardzo geste, kolory tez w calej palecie, od fioletu przez ciemny niebieski do jasno niebieskich. tak wiec loteria. pocieszajace jest to ze wszystkie wersje i kolory dzialaja.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 613 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 26290
jadłem tą oxe w zeszłym roku, 200 tab po 50mg dziennie i działała zaj**iście, siła poszła mocno do przodu i jakoś mięśni dużo lepsza, ubiło ładnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 179 Wiek 6 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3888
MarcelQ
Ta galenika chyba oryg. nie jest, ale moze dzialac calkiem spoko

co jest z nią nie tak wg. Ciebie ?? jak odróżnić fake od oryginału??
Teść nawet jeśli fake to na pierwsza kuracje powinno zadziałać, a oxe GENESISA jak oceniacie?

Zmieniony przez - 89psh w dniu 2013-02-23 17:35:24

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
galenika wg mnie ok. Jaka ma waznosc?? do kiedy?? Starsze wersje byly takie jasne napisy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 84 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8206
Według mnie oxa orginał... Jak będziesz szamał oxe To daj znać jak działa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 147 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5350
galenika zanizona. 3x ponad norme w szczycie jest test tylko czyli tyle co po 100mg dlugiego testa z sustanonu ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zolo333
galenika wg mnie ok. Jaka ma waznosc?? do kiedy?? Starsze wersje byly takie jasne napisy.

jeśli chodzi o teścia to wszystko po czesku mamy napisane, jeśli chodzi o serie 1987, produkcja to 09.10, a data wazności 09.15 także pare lat ma.

Komp4321 myśle, że troche to potrwa bo na pierwszą kuracje jade samego testa, a na drugą teść i w 4 tygodniu wchodze na oxe także to bedzie jakoś czerwiec czyli na wycinke bedzie w sam raz. Zafoliowana, hologramy wiec może być pewniaczek, choć wiadomo jak ten polski rynek działa. oby nie fake, bo cena też była prawie 3 stówki

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
galenika jest ok.
to nie po czesku tylko po serbsku:) Pisane normalnie a nie cyrlica. galenika apteka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja tam poliglotą nie jestem nie rozszyfrowałbym sam tego czy serbski czy czeski czy plemienia hotentotów z płd afryki, ale mam nadzieje, że nie fake. Oxe jak oceniasz? zafoliowana, hologramy itd są.

Zmieniony przez - 89psh w dniu 2013-02-25 11:08:44

zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ClenHcl DB Pharma UGL new design

Następny temat

British Dragon oryginał czy fake??

Spalanie
Polecane artykuły