Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
chlopaki co zrobic bo zakupilem 3 kg ovopola i zmieszlalem z 2,5kg gainera nutrendu czekoladowego i to jest syfiaste:(((((((((((((((((((((((((( dzisiaj pierwszy raz pilem a jescze mi sie beltac chce:)cos da sie smak jakos poprawic ..?moze kakao?pomozcie.pliska
Szacuny
68
Napisanych postów
7435
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26133
stary mleko i kakao i bedzie git
ps. ja juz teraz pije tylko czyste ovo z woda - taki ze mnie twardzieldieta mnie zmusza,ale to kwestia przyzwyczajenia,bo pamietam,ze jak pierwszy raz to pilem(a zamowilem wtedy 4)to myslalem,zeby to sprzedac,takze nie pekaj i badz twardy,a nie mietki
"Bog jest moim przyjacielem, niczego mi nie braknie, prowadzi mnie za reke, pozwala chodzic po zielonych pastwiskach"
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
Szacuny
10
Napisanych postów
927
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7276
Mysle ze nie potrzebnie mieszales z gainerem, gainera mogles oddzielnie brac, a do ovo+mleko0.5%+lyzka kakao(5g i by bylo git, ale coz stalo sie.Dodaj kakao i powinno byc zjadliwe.
Ps.Zacznij martwic sie o gazy ktore wkrotce zaczna sie ulatniac, smak w porownaniu z nimi to pikus
Szacuny
12
Napisanych postów
3695
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
35058
Ovopol tworzy bardzo dobre połącznie z Nutrendam cena jakośc wychodzi bardzo dobry gainer. Mieszaj 3 czybate stołowe N + 2 stołowe Ovo i będzie oki. Nutrend z tego co zauważyłem jest bardzo słodki więc idealnie maskuje sak ovo
Problem z odżywkami...co, jak, kiedy, gdzie>>>GG 1135964 kom. 607204663
Szacuny
12
Napisanych postów
3695
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
35058
Ovopol tworzy bardzo dobre połącznie z Nutrendam cena jakośc wychodzi bardzo dobry gainer. Mieszaj 3 czybate stołowe N + 2 stołowe Ovo i będzie oki. Nutrend z tego co zauważyłem jest bardzo słodki więc idealnie maskuje smk ovo
Problem z odżywkami...co, jak, kiedy, gdzie>>>GG 1135964 kom. 607204663
Szacuny
22
Napisanych postów
12875
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
63603
a może twardym trzeba być to ma pomagać na co innego a nie smakowac jak niewiadomo co
-----------------------------
MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH
-----------------------------
The Eagle Lands....
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
Szacuny
0
Napisanych postów
341
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16682
Ja ovopol spozywam na 2 sposoby:
- dodaje zwykle mleko + lyzeczka kawy Nescafe; moze byc tez kakao
- mieszkam z jogurtem pitnym o smaku np. pomaranczowy; unikam brzoskwiniowego albo kakaowego bo mnie mdli.
Pamietaj! cierpienie w slusznej sprawie uszlachetnia