Przeczytałem w atlasie że cykl na masę powinien trwać 4 do 8 tygodni. No i co dalej? Bo ja na przykład po tym okresie nadal jestem szczupły. I co później po tych 8 tygodniach, skoro nadal nie jestem zbytnio "masywny"? Dotychczas wychodiłem z założenia ża trening na masę powinienem robić do osiągnięcia jakiegoś efektu, a 8 tygodni to trochę za krótko.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Musisz zmieniać ćwiczenia, by mięśnie miały różne bodźce, poniewaz nie rosna od cwiczen do ktorych sa przyzwyczajone.Możesz dalej cwiczyć splitem jeśli tak ćwiczysz, ja teraz jade na hst i jestem zadowolony,mimo ze split mentalnie bardziej mi pasuje

...
Napisał(a)
Mam ale jestem ciekawy jaki trening mam stosować po tych 8 tygodniach. Na siłę, rzeźbę?
...
Napisał(a)
Nie no, 8 tygodni to jest cykl... potem robisz np tydzien przerwy i kolejny cykl masowy... takz tego co wiem ;)
Ale nie sugeruj się tym zbytnio, bo ja często bredzę :)
Ale nie sugeruj się tym zbytnio, bo ja często bredzę :)
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
Ja myśle że po 8 tygodniach to powinno cie tak roz***ac ze powinienes na tym poprzestac

...
Napisał(a)
albo diete masz do dupy albo trening masz do dupy albo masz problemy z przybraniem masy a po masówce to raczej regeneracje by sie przydało zrobić
i tak j/w napisał słwonik po jednym cyklu ci nie wy..... w księżyc jak kolege pudzianowskiego
Zmieniony przez - Lux15 w dniu 2006-07-07 21:48:08
i tak j/w napisał słwonik po jednym cyklu ci nie wy..... w księżyc jak kolege pudzianowskiego

Zmieniony przez - Lux15 w dniu 2006-07-07 21:48:08
...
Napisał(a)
Ha, czyli jednak tymrazemnie bredziłem:)
YEEEE :D
YEEEE :D
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)
A w tym kolejnym cyklu powinienem zastosować inny trening "masowy", czy ten sam?
...
Napisał(a)
Inny... inne ćwiczenia... żeby zaskoczyć mięsnie nowym bodźcem :D
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Plan ... bla bla bla... :)
Następny temat