bo zastanawiam się czy dac npp 100e2d na 8tyg redukcji ale szczerze to zawsze redukowałem na teście solo. jest sens ?
...
Napisał(a)
Jaki bonus da mi npp przy redukowaniu ?
bo zastanawiam się czy dac npp 100e2d na 8tyg redukcji ale szczerze to zawsze redukowałem na teście solo. jest sens ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja tez chce na redukcje moze troche jakosci wezme krótką deczke i propionat 25szt testolicu 2ml i 20ml deczki proviorn i na koniec winko efekt chyba bedzie co myslicie?
...
Napisał(a)
bonus?dodatkowy antykatabolik,ale nie ma sensu jeśli robisz redukcje i pilnujesz jedzenia i suplementacji to po co obciążać organizm kolejnym saa.To jeśli chodzi o typową redukcje,bo jeśli cykl jakościowy to takie połączenie jest fajne a z winem dodatkowo już wogóle wychodzi fajny cykl.Lecz czy to redukcja czy cykl na jakość i tak kluczem jest odżywianie.Redukować mozna się praktycznie na każdym środku tak samo jak i robić mase.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
no tez tak mysle ,ze sensu nie ma dodawanie npp bo lepiej dać potem wlasnie z winem na ubicie ale jeszcze srednio sie znam wiec wole zapytac :) pzdr
...
Napisał(a)
jak realnie z 0,5g cypio to bardziej ari, ferme, provi ale z umiarem aby nieodbiło sie to na stawach
...
Napisał(a)
ile tego brac tak na oko ? bo i tak bedzie trzeba pewnie zmienic pod siebie w trakcie. pzdr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!