Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
417
racja ciagów nie cwicze ale tylko dlatego ze poprostu mam bardzo kontuzyjne plecy... zrobie ciagi a pozniej chodze dwa tygodnie połamany... cos mam z kręgosłupem... a nogi ćwicze od niedawna... ale ćwiczę i juz sie przykładam :) co do reduckji i rzezby zaczynam od grudnia narazie jeszcze ile wlezie masy dzienki i pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
417
kwiatula16: wiesz stritfajting to taka forma spędzania wolnego czasu... ale bardzo bolesna siedze zapuchniety na ryju wlasnie jak co Tydzien po sobocie ale wczoraj wyjątkowo ostro było wygladam dokładnie tak ----> hehe...
bomber87: przez cały czas Wpc80% jadłem jakies monohydraty, aminokwasy co jakis czas... praktycznie całyczas cos jadłem jakies odrzywki... no i oczywiscie posiłki do syta 6 razy dziennie:)
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
417
niee w milano nie bywam :P w crazytown byłem napiłem sie i dostałem wmorde ale nie pamietam co i jak... costam urałem na poczatku pozniej mi sie film urwał i ktos mnie przejoł i morde obił... heheh ale mam nauczkę...:P a cotam było w milano?? to mandaryna czy doda była?? wkońcu??
a na bramke to jestem jeszcze za mały stanowczo....