...
Napisał(a)
moim zdaniem duża część osób jest po prostu przewrażliwiona. wiadomo, metanabol jest toksyczny, ale nie do tego stopnia! albo niektórzy ludzie są uczuleni i dlatego tak reagują, albo mają jakieś dysfunkcje albo po prostu nie umieją z tego korzystac. przecież metanabol jest normalnym lekiem przepisywanym przez lekarzy, a zalecane dawki to 10-20 mg dziennie. nie może być więc tak toksyczny że byle kontakt powoduje takie dolegliwości u zdrowego człowieka. chyba, że po prostu niektóre undery są tak zanieczyszczone, że faktycznie aż tak szkodzą. ale wtedy winowajcą są owe zanieczyszczenia a nie sam metandienone
...
Napisał(a)
ja już dawno dałem sobie spokój z 17-aa:) Wam też radze...
nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...
...
Napisał(a)
metke najlepiej po 1 tabzie nigdy nie naraz a tak apropo to znam kolesia ktory w******lilm za caly dzien 130 tabzow i zyje
...
Napisał(a)
taa
rozpierdla mnie taka gadka boje sie żony
jestem pewein że ten ból nie ma wogole nic wspolnego z meta tylko teraz bierzesz mete i sobie wkreciłeś...
wiesz wogole jak nerki ****a bolą???
masz zapewne zapalenie korzonków wiec ****a nie pisz tu bzdur idz do lekarza a potem płacz
rozpierdla mnie taka gadka boje sie żony

jestem pewein że ten ból nie ma wogole nic wspolnego z meta tylko teraz bierzesz mete i sobie wkreciłeś...
wiesz wogole jak nerki ****a bolą???
masz zapewne zapalenie korzonków wiec ****a nie pisz tu bzdur idz do lekarza a potem płacz

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
napisz jaki to jest bol.
Mnie jak nery bolaly to sie zgiac nie moglem a o glebszym oddechu to moglem pomarzyc, ale na szczescie wszystko skonczylo sie ok .
Mnie jak nery bolaly to sie zgiac nie moglem a o glebszym oddechu to moglem pomarzyc, ale na szczescie wszystko skonczylo sie ok .
Pzdr
<<Kris>>
...
Napisał(a)
Najlepiej moim zdaniem zebys zaprzestal ta zabawe z towarem poniewaz mysle ze niezadlugo to potrwa.Robic 1 albo 2 ckle czy jest sens? I potem?
pare miesiecy radosci i zmiany osobowosci i potem? Mysle ze nawet nie ma sesu mowic ze kazdy tutaj na tym forum kto jest troche powazny i naprawde ma jakis starz z tymi srodkami to napewno wie co to jest bul rzoladka ,bul w stawach ,kontuzja podczas cyklu,wiec trzeba byc przygotowanym na pewne ewentualnosci podczas,potem i zaakceptowac to do zycia codziennego.
Pozdrawiam
pare miesiecy radosci i zmiany osobowosci i potem? Mysle ze nawet nie ma sesu mowic ze kazdy tutaj na tym forum kto jest troche powazny i naprawde ma jakis starz z tymi srodkami to napewno wie co to jest bul rzoladka ,bul w stawach ,kontuzja podczas cyklu,wiec trzeba byc przygotowanym na pewne ewentualnosci podczas,potem i zaakceptowac to do zycia codziennego.
Pozdrawiam

...
Napisał(a)
big.macc - nie poto wynaleziono anaboliki zeby bic testosteron - co do szkodliwosci wzgledem wspomnianych wczesniej to sie grubo mylisz, ze o hormonach tarczycy nie wspomne
do autora postu - wizyta u lekaza, wziawszy pod uwage ze wiekszosc ludzi nie wie gdzie tak naprawde sa nerki moze byc to co kolwiek
meta w tym przypadku nie miala wplywu, "mala dawka", moze jakbys mial WZW to by ci na watrobe pojechalo ale na nerki u zdrowej osoby?? - jakis apsord - do lekarza i to juz
do autora postu - wizyta u lekaza, wziawszy pod uwage ze wiekszosc ludzi nie wie gdzie tak naprawde sa nerki moze byc to co kolwiek
meta w tym przypadku nie miala wplywu, "mala dawka", moze jakbys mial WZW to by ci na watrobe pojechalo ale na nerki u zdrowej osoby?? - jakis apsord - do lekarza i to juz

...
Napisał(a)
boli cie kregoslup a nie nerki ( no bo nie od towarku - smieszne daweczki) promieniuje wiec wydaje ci sie ze to nerki, bol nerek jest ciagly niezalezny od pozycji i nie jest do wytrzymania
pozdr
mc
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
Pompers jak brales 3 tabsy naraz to sie nie dziw metke polyka sie po 1 tabsie w zaleznosci jaki cykl ulozyles, ja osobiscie jestem po cyklu 200 metki i 10 prologa i czuje sie normalnie. najlepiej biez metke piramidka czyli 3,4,5,4,3 ....
Trening Czyni Mistrza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!