...
Napisał(a)
to napewno. ale to wszystko jeszcze zależy od dawek. jak ktoś ładuje 15 tabsów dziennie to wiadomo że trzeba podzielić, ale jak biorą po 3 tabletki to ja bym brał na raz
...
Napisał(a)
też mi się tak wydaje. przecież metanabol jest normalnym lekiem przepisywanym przez lekarzy, nie może więc być aż tak szkodliwy
...
Napisał(a)
Może to saa a może po prostu dopadła Cię jakaś choroba. Pogadaj z lekarzem i wyjasnij sprawe.
Nikt sie nie leni, bo nie ma na co czekać...
...
Napisał(a)
najrozsądniejsze będzie jak pójdziesz do lekarza, powiesz mu wszystko co uwżasz za słuszne, napewno Ci pomorze.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
bo tylko wariaci biora sterydy toksyczne dla watroby i nerek, jest cala masa bezpiecznych naturalnie wystepujacych w ciele sterydów jak testosterony z iniekcjach, h.tarczycy, i ewentualnie oxa itp , na ktorych mozna jechac non stop w malych dawkach bez skutków ubocznych...
...
Napisał(a)
ale ześ ******lnął.
od kiedy hormon tarczycy jest sterydem? od kiedy jest on bezpieczny? od kiedy testosteron jest bezpieczny?
Zmieniony przez - muzyk w dniu 2006-05-18 19:03:20
od kiedy hormon tarczycy jest sterydem? od kiedy jest on bezpieczny? od kiedy testosteron jest bezpieczny?
Zmieniony przez - muzyk w dniu 2006-05-18 19:03:20
...
Napisał(a)
bezpieczne sa w tym sensi eze naturalnie wystepuja w naszym organizmie, organim znei zauwaza roznicy miedzy naszymi wlasnymi a dostarczanymi z zewnatrz z hormonami, HORMONY nie sterydy nalezy brac, jest to naturalne dla organizmu o ile sie nie przesadza z dawkami,nieszkodza na watrobe nerki, itp, zaden orgamn ni edozna mechanicznego uszkodzenia, nierozumiem ludzi ktorzy cuduja z metkami, winstrolami lub innym toksycznym gownem a potem to placza, ze ich brzszek boli, hehe glupi madry po szkodzie, kumaci wiedza o co mi chodzi,tylko powtarzam nalezy brac h.tarczycy i testosteron plu sewentualnie jaki santyestrogen cały czas, do konca zycia, w malych dawkach, testosteron zamiennie z hcg powinno sie brac
...
Napisał(a)
ciekawy jestem więc w jaki sposób ludzie by osiągali odpowiednią gęstość mięsni bez stosowania winstrolu, trenbolonu, boldenonu itp.
...
Napisał(a)
odpowiedz jest prosta ANTYESTROGENY oczywiscie w polaczeniu z testosteronem i h.tarczycy i dieta oraz treningiem, bo nie chodzi o to zeby na 5 minut wygladac za***iscie a potem znow jak zalany flak, sztuka jest nonstop wygladac dobrze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!